Aktywne Wpisy

Przypominam że lot oskarka na orbitke kosztował mnie i ciebie 275 000 000 PLN
Pieniądze dosłownie pchnięte w próżnie ale spora część społeczeństwa przyklaskuje.
To jakieś 60 bloków po 40 mieszkań każdy budownictwa społecznego.
Pieniądze dosłownie pchnięte w próżnie ale spora część społeczeństwa przyklaskuje.
To jakieś 60 bloków po 40 mieszkań każdy budownictwa społecznego.
źródło: temp_file241264809783927043
Pobierz
CalibraTeam +47
Jako ponad 35-letni kawaler zaczynam dostrzegać brak sensu tego wszystkiego. Utkwiłem na stanowisku zwykłego klepacza kodu za 12k zł brutto i nie czeka mnie już żadna ciekawa "kariera" zawodowa. Nie zostanę dobrze opłacanym managerem, prawnikiem, lekarzem. Nie zostanę nawet strażakiem PSP bo praca siedząca już daje się we znaki i jestem fizycznym wrakiem. Nie jestem atrakcyjny finansowo, nie mam perspektyw na lepszą pracę, przekwalifikowanie wiąże się ze zmniejszonym wynagrodzeniem więc to błędne

@Towarzysz_Pawulon: no nie, końcowo dostał upomnienie i nic mu się nie stało. Tak jak Jarosławowi Szymczykowi.
@Towarzysz_Pawulon: No widzisz rok w zawieszeniu za pobicie dla jakiegoś tajniaka. A za PiSu szef policji odpala granatnik w siedzibie komendy głównej, narażając zdrowie i życie kilkudziesięciu osób i do tego niszcząc mienie i nawet nie ma jednego zarzutu, wręcz jest ofiarą w sprawie ʕ•ᴥ•ʔ
@Towarzysz_Pawulon: i dlatego policjant został skazany, z pisowcami ten temat porównujesz a ja ci pokazuje jak bardzo się mylisz ;)
@Towarzysz_Pawulon: Bo PiS rządzi 8 lat i nagle przed wyborami przytaczasz całkowicie losowo coś co się działo 12 lat temu.
@Towarzysz_Pawulon: tak, tu: https://wykop.pl/wpis/72167625/stosunek-rzadow-platformy-do-polakow-na-jednym-obr#255148737
PiS=PO
A skoro przejmujesz się losem biednych narodowców, to dla szerszego zrozumienia wskazałem też na ich postawę w trakcie tych protestów i braku sprzeciwu środowisk "wolnościowych" dla zamordyzmu policji.
Wreszcie porównywanie odosobnionego przypadku do systemowego wykorzystywania policji do tłumienia strajków kobiet i przedsiębiorców i stawianie znaku równości między
źródło: zzzzzzz1
Pobierz