Ogólnie to jestem bardzo sceptycznie nastawiony na jakieś terapie ale tak sobie myślę, że może by można było pójść do jakiegoś terapeuty (faceta) z prawdziwego zdarzenia o poglądach prawicowych oczywiście. Może wtedy człowiek trochę oczyści umysł i spojrzy inaczej na pewne sprawy. Macie może namiar na takiego? Julki, lewaczki i inne feministki oczywiście nie wchodzą w grę bo to pranie mózgu i zero logiki. #terapia #blackpill #przegryw #psycholog
pójść do jakiegoś terapeuty (faceta) z prawdziwego zdarzenia o poglądach prawicowych oczywiście.
@ciasny: On powie ci, że jesteś pierdołą, że za jego czasów to chłop był chłop i żebyś poszedł do kościoła. To ja już wolałbym julkę, co by powiedziała żebym sobie pobiegał. To przynajmniej ma promil szansy na faktyczną pomoc.
@ciasny: najpierw spróbuj dużo ruchu, jakieś spacery po 2 godziny codziennie. po paru miesiącach znowu pomyśl, bo to może, i raczej będzie, strata kasy
@ciasny: Jeśli twoim problemem nie są związki to wal do kogokolwiek. Jeśli twoje problemy są związkowe, to tylko facet. Kobieta, kobiety broni, nawet jak jest ewidentna wina kobiety, to będzie głaskanie kobiety że to nie jej wina, tylko wina faceta.
@JustTheDude: Niezle lewaki ci mózg wyprały, skoro myślisz, że chrześcijański czy wierzący koleś jest słabym psychologiem - bo praktyka pokazuje, że to jedni z najlepszych.
@92cel: Wyprane mózgi to wy macie na wykopie, zwalając całą winę zawsze na kobiety. Jakieś masz badania, że tacy a nie inni są tymi lepszymi? Jak przy terapii się kierujesz tym czy to prawak czy lewak to ratunku nie widzę xd. A potem jak zwykle płacz na wykopie, że chłopy robią więcej samobójów, bo się słucha prawicowych i religijnych gadek, według których chłop to ma być chłop i "prawdziwy mężczyzna" xD.
@JustTheDude: Typowy wykop. Do narzekania na kobiety to są pierwsi, ale sami słuchają takich bzdet "prawdziwych mężczyzn" i myślą, że to normalne we wszystkim usługiwać babie, bo trzeba pokazać jakim to się jest samcem alfa xd. A jak były protesty odnośnie obowiązkowych ćwiczeń dla chłopów to jeszcze się z tego śmiali, że to cioty xd.
#terapia #blackpill #przegryw #psycholog
@ciasny: On powie ci, że jesteś pierdołą, że za jego czasów to chłop był chłop i żebyś poszedł do kościoła. To ja już wolałbym julkę, co by powiedziała żebym sobie pobiegał. To przynajmniej ma promil szansy na faktyczną pomoc.