Wpis z mikrobloga

Ogólnie to jestem bardzo sceptycznie nastawiony na jakieś terapie ale tak sobie myślę, że może by można było pójść do jakiegoś terapeuty (faceta) z prawdziwego zdarzenia o poglądach prawicowych oczywiście. Może wtedy człowiek trochę oczyści umysł i spojrzy inaczej na pewne sprawy. Macie może namiar na takiego? Julki, lewaczki i inne feministki oczywiście nie wchodzą w grę bo to pranie mózgu i zero logiki.
#terapia #blackpill #przegryw #psycholog
  • 6
pójść do jakiegoś terapeuty (faceta) z prawdziwego zdarzenia o poglądach prawicowych oczywiście.

@ciasny: On powie ci, że jesteś pierdołą, że za jego czasów to chłop był chłop i żebyś poszedł do kościoła. To ja już wolałbym julkę, co by powiedziała żebym sobie pobiegał. To przynajmniej ma promil szansy na faktyczną pomoc.
@92cel: Wyprane mózgi to wy macie na wykopie, zwalając całą winę zawsze na kobiety. Jakieś masz badania, że tacy a nie inni są tymi lepszymi? Jak przy terapii się kierujesz tym czy to prawak czy lewak to ratunku nie widzę xd. A potem jak zwykle płacz na wykopie, że chłopy robią więcej samobójów, bo się słucha prawicowych i religijnych gadek, według których chłop to ma być chłop i "prawdziwy mężczyzna" xD.
@JustTheDude: Typowy wykop. Do narzekania na kobiety to są pierwsi, ale sami słuchają takich bzdet "prawdziwych mężczyzn" i myślą, że to normalne we wszystkim usługiwać babie, bo trzeba pokazać jakim to się jest samcem alfa xd. A jak były protesty odnośnie obowiązkowych ćwiczeń dla chłopów to jeszcze się z tego śmiali, że to cioty xd.