Aktywne Wpisy
Gabrysia002 +7
Ocenicie moj outfit? zdj na priv. Jak masz zamiar hejtowac to daj na #czarnolisto i tyle ;P #przegryw
Pshemeck +8
Ten tag #przegryw to robienie sobie jaj prawda? Bo jako wychowany w najgorszej dzielnicy najgorszego miasta w Polsce nie za bardzo wiem o co wam #!$%@? chodzi. Dziewczyny nie chcą się ruchać? No to ich wina czy wasza? Nie moja wina że reprezentujesz sobą tylko i wyłącznie porażkę. Serio, określać się jako przegryw to totalne nieporozumienie. Pamiętaj "Każda potwora znajdzie swojego amatora" Widocznie jesteś tak strasznie #!$%@? że nawet dziwka Ciebie nie
Ktos wyslal mi przelew na nr tel, okazalo sie ze mam ten sam przypisany do dwoch roznych bankow. Na zadnym nie ma do tej pory kasy, co bedzie z nią? Wróci czy nie?
@Dustaf1: O ile wiem, to jest niemożliwe. Każdorazowe przypisanie numeru telefonu (do Blika) skutkuje usunięciem poprzedniego przypisania.
Jeśli przelew wyszedł, to od razu można pobrać potwierdzenie, na nim będzie numer rachunku bankowego (nie numer telefonu, tylko numer rachunku), na który środki powinny trafić. Poproś o to potwierdzenie nadawcę.