Aktywne Wpisy
Kenpaczi +326
ATAT-2 +35
Dla niektórych ten wpis będzie oczywistością ale innym może da do myślenia.
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Luba Pana Magistra poleciła mu zapoznanie się z twórczością pani Marty Niedźwieckiej, psycholożki, psychoterapeutki i zrobiła to najprawdopodobniej z wyraźną i jasną do odczytania sugestią. Ale nie dla ucieleśnienia zespołu Aspergera, który umiejętności czytania między wierszami nie posiada... Oj, Piotrek, Piotrek... U nas, barbarzyńców, nieoświeconych matołów, kiedy chcemy komuś dać do zrozumienia, że mu wali z pyska, ale jednocześnie nie chcemy mu sprawić przykrości, to uprzejmie się go pytamy, czy chce może poczęstować się miętówką i to z reguły zostaję odczytane prawidłowo...
Teraz już mi się doktor zawsze będzie kojarzyć z wiadomym bohaterem musicalu. Nawet pasuje XD
-„wyciągaj tą wieżę Eiffela”
-„pierd0l mnie tak jak Macron obywateli podnieś mi wiek emerytalny”
-„rozpal mnie jak imigrant samochód”
-„wejdź w moje żabie udka”
do tego żółta kamizelka i libido bedzie jak u nastolatka