Aktywne Wpisy
wfyokyga +54
Skąd taki misiu wie, żeby rozłożyć ciężar na lodzie? Mamusia mu pokazała czy doświadczenie życiowe? Pytanie do misiologa
#zwierzeta
#zwierzeta
truskafa +1
Jak to jest faceci, piszecie do dziewczyny pierwsi na #tinder jak się wam podoba?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?
#odyn
Z tego co zrozumiałem oni wbili się do tego hotelu na krzywy ryj bo jakiś widz zwolnił pokój dobę wcześniej, ale pech chciał, że ten widz powiadomił obsługę, że wyjeżdża ale nic im nie powiedział.
O 6:00 rano wbiła sprzątaczka i całą ekipa #!$%@?ła z kwadratu.
#!$%@?, jaka abstrakcja
Ale gówno burza jest o to, że Janek i chylozaur ustalili wspólnie, że o tym na vlogach nie wspominają a korsir miał to w #!$%@? i powiedział prawdę a nie fałsz jak to się mówi xD