Wpis z mikrobloga

• 1
@Logan00 dla mnie to jest mega żenada. Wiem że wyborcy to kupują bo pachnie Korwinem sprzed 5 lat który podobnie masakrowal lewaków pistoletem.
  • Odpowiedz
ja to bym chciał zobaczyć jakieś konkrety jak chce to zrobić. Ja mogę tak samo powiedzieć że mam pomysł, żeby każdy Polak był bogaty i #!$%@?.

@StdPtr: pewnie babciowe i +800 na pewno sprawi żeby każdy Polak był bogaty
  • Odpowiedz
ja to bym chciał zobaczyć jakieś konkrety jak chce to zrobić. Ja mogę tak samo powiedzieć że mam pomysł, żeby każdy Polak był bogaty i #!$%@?.

@StdPtr: Jako jedyni zaprezentowali program.
  • Odpowiedz
@Logan00: i bardzo dobrze, gdzie wady? Zgadzam się z każdą jego wypowiedzią
Szkoda że "zerowanie" katolików patriotów mięsożerców i samochodziarzy wam już nie przeszkadza, a zerowanie osób nienormalnych już wam przeszkadza. Banda hipokrytów i komuchów
  • Odpowiedz
zerowanie osób nienormalnych już wam przeszkadza.

@ANTYPOLAND: o to juz bez obaw. Przeciez typa po jego automasakracji w rozmowie z Petru i ciagu zenujacych twittow nikt nie bierze na powaznie. Nawet muchy by z nim nie ubili.
  • Odpowiedz
@Logan00: i ludziom coś takiego pasuje? Osoba, która rzekomo ma rządzić i być poważną jednostką wrzuca takie prostackie posty obrażając jeszcze innych od "lewaków"? Przecież to widać, że gowniarzeria 18-20 lat na nich głosuje.
  • Odpowiedz
człowiek o mentalności seby ubrany w garnitur

@troglodyta_erudyta: Może i Sebix, ale potrafi zdobyć głosy kucy, inceli i przegrywów. Czego inni nie potrafią zrobić albo zabierają się za to tak nieudolnie, że aż boki zrywać. W dodatku prawdopodobnie będzie im rosło poparcie, ponieważ ta grupa "wyborców" będzie coraz bardziej liczna. To naturalna konsekwencja zmian społecznych.
  • Odpowiedz