Wpis z mikrobloga

To już 212 dni odkąd Pan Menzen ogłosił że jest szantazowany.
Minął 1 dzień od poprzedniego wpisu, a już pojawią się aktualizacja w temacie.

W tym samym roku w którym miał być szantazowany I jak już wiemy - brat nie siedzi, nastąpił skokowy wzrost przychodów firmy pana mentzena.

Czyżby tak popularna w pisie metoda kija i marchewki przynosiła skutek i nagle pojawiło się dużo więcej zleceń że spółek skarbu panstwa?
Nie wiemy bo pytany o to jakiś czas temu Pan mentzen wstydzi się odpowiedzieć.

Imponujący wynik Panie mentzen. Wzrost sprzedaży z 1.7 do 16 milionów i to w czasie gdy pisowcy pana szantazuja i mimo to nie zamykają brata w więzieniu. Brawo!

#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazprawactwa #ciekawostki #polityka
wolny_kot - To już 212 dni odkąd Pan Menzen ogłosił że jest szantazowany.
Minął 1 dzi...

źródło: F00fNdMWIAA0siV

Pobierz
  • 6
@wolny_kot: Co to za nowy przekaz dnia od płatnych troli? Xd
Widzę to nawet na twitterze.
Już nie raz opowiadał jak tak mu się zwiększyły przychody.
W dużym skrócie 90% jego zysków jest z IP BOX i płatnych subskrypcji które wprowadził.
@wolny_kot: Totalny przypadek, że rozwijał firmę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A owy szantaż o którym mówisz to nie jest przypadkiem ujawnienie sprawy jego brata którą sam Sławek ujawnił? XD

Skoro mojemu bratu grozi 10 lat więzienia, to w razie czego, oni będą mieli argumenty, żeby mnie nakłonić do korzystnego dla nich zachowania. Mam dla tych złych ludzi prosty komunikat: gońcie się.

Do tego tekstu pseudo dziennikarzyny dorobił
Latarenko - @wolny_kot: Totalny przypadek, że rozwijał firmę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A owy szant...

źródło: obraz_2023-07-12_171311065

Pobierz
@wolny_kot: jestes zwyklym kretynem i daleko tobie do tego aby prowadzic dzialanosc a jeszcze dalej aby zrozumiec, ze w polityce lapowki siegaja dziesiatek milionow, wsytarczy zobaczyc przetargi NCBIR ktory dotowal kolesi partyjnych. A ty sie doszukujesz xD u anstystemowej partii jakichs przeciekow? Jestes kretynem czy udajesz? Masz jasno pokazane wszystko, pokaz mi np. identyczny raport z pro PiSowskiego United Surveys albo IBRISu :)
Pokaz mi takie same tabelki dla Tuska i