Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +164
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już

Aokx +447

Minął 1 dzień od poprzedniego wpisu, a już pojawią się aktualizacja w temacie.
W tym samym roku w którym miał być szantazowany I jak już wiemy - brat nie siedzi, nastąpił skokowy wzrost przychodów firmy pana mentzena.
Czyżby tak popularna w pisie metoda kija i marchewki przynosiła skutek i nagle pojawiło się dużo więcej zleceń że spółek skarbu panstwa?
Nie wiemy bo pytany o to jakiś czas temu Pan mentzen wstydzi się odpowiedzieć.
Imponujący wynik Panie mentzen. Wzrost sprzedaży z 1.7 do 16 milionów i to w czasie gdy pisowcy pana szantazuja i mimo to nie zamykają brata w więzieniu. Brawo!
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazprawactwa #ciekawostki #polityka
źródło: F00fNdMWIAA0siV
PobierzA co to za wsciekly atak lewactwa na pana Memcena!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę to nawet na twitterze.
Już nie raz opowiadał jak tak mu się zwiększyły przychody.
W dużym skrócie 90% jego zysków jest z IP BOX i płatnych subskrypcji które wprowadził.
Niesamowity przypadek!
A owy szantaż o którym mówisz to nie jest przypadkiem ujawnienie sprawy jego brata którą sam Sławek ujawnił? XD
Do tego tekstu pseudo dziennikarzyny dorobił
źródło: obraz_2023-07-12_171311065
PobierzOn był chyba jednym z pierwszych którzy rozsyłali dalej tą gównianą teorię? xD
źródło: obraz_2023-07-12_173042863
PobierzPokaz mi takie same tabelki dla Tuska i