Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +78
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Alex_Sarach +136
Hejterki pisały, że jestem trollem. Na nagraniu załączam oficjalne upoważnienie mojego idola i mentora - Sebastiana.
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
Według szacunków ukraińskiego GUSu, i według stanu na maj 2023 r. Stała populacja Ukrainy wynosi 29 mln osób.
Pracuje tylko 9,1-9,5 miliona Ukraińców, a jeśli odjąć pracowników sektora publicznego, jest ich około 6-7 milionów.
#ukraina #wojna #rosja
@simon-king: Chyba w tym samym raporcie stwierdzono, że większość młodych już nie wróci.
@mial85: 26% bezrobocia i 50% deficytu budżetowego. Jest źle i to bardzo.
Raczej wszyscy sa pod wrazeniem ze jest tak dobrze, bo spodziewano sie raczej scenariuszy typu syryjskiego na duzej czesci terytorium.
@Koniasz: Mężczyzni od 18 lat mają zakaz wyjazdu z UA, co dla gospodarki jest najważniejsze. Ban na wyjazd dostał w tym roku pierwszy rocznik tych którzy rok temu mieli 17 lat. Obecni 17 latkowie płci męskiej są z każdym miesiącem bliżej do dołączenia do listy z zakazem wyjazdu. Ciekawe czy mamusie ratują synków i jak jest możliwe wyjeżdząją
@Kumpel19: W tym pewnie z 6 milionów Ukrainek