Wpis z mikrobloga

#raportzakcji #raportzpanstwasrodka #popaswpieprz

1
Nietrzeźwemu amatorowi Cambodii, który oblał próby wątrobowe Ci/pasowi przejadły się kanapki z plasteliną. Żeby żreć więcej za darmo, poszerzył ofertę.
2
Alimenciarz nie spełniający obowiązku alimentacyjnego Ci/pas podsumował spożycie kanapek w sklepie. Wyszło mu, że jest liderem w konsumpcji.
3
Przyszywany ojczym Dżunku i konkubent Taurona Ci/pas nie może się doczekać aż będzie mógł poszerzyć asortyment sklepu o przeterminowany żurek i barszcz biały w proszku.
4
Żul o menelskich tradycjach i pijackich korzeniach Ci/pas udaje się na wizytę lekarską. Lekarz: kiepsko z panem. Ci/pas: Tak, wiem, trzustka i wątroba są na wykończeniu. Lekarz: ja nie o tym, pana żołądek przyjmuje za dużo chemii. Ci/pas: a, ale to się nie ma czym przejmować, po prostu ostatnio jem dużo kanapek z plasteliną.
5
Biznesmen z kraju trzeciego świata z pustymi kieszeniami Ci/pas nagrywa burzę i opowiada, że czasami są w Cambodia takie podmuchy wiatru, że ostatnio mu portfel z kieszeni wydmuchało.
6
Menel, pospolity degenerat i FASowiec z hipertensją Ci/pas chwali się, że zaczął wstawać wcześniej, czyli o 5 rano, żeby mieć więcej czasu na zażycie leków na nadciśnienie.
7
Przychodzi biedak, żebrak i bezdomny oraz bezrobotny dłużnik teścia żyjący z kasy przelewanej przez polskich prawiczków, stulejarzy i zaburzonych przegrywów z Polszy Ci/pas do banku i nie może wypłacić pieniędzy z bankomatu. Wkurzony wzywa na dywanik dyrektora banku. Co jest? Nie mogę wypłacić kasy z bankomatu. Dyrektor sprawdza coś na komputerze i mówi: panie, na tym koncie nigdy nie było pieniędzy.
  • 1