Wpis z mikrobloga

@Windasiedem: byłem na święta wielkanocne w Polsce w moim rodzinnym mieście Łodzi. Poszedłem z ziomkami do Lordis i ukrainka sama mi dupa wymachiwała przed ryjem jak siedziałem na loży. Jakiś taniec drink przy barze na moj koszt jeden drugi dała swoj numer i umowlismy sie na kawke na drugi dzien. Narkotyki przestały działac alkhol przestał działac a za dwa dni mialem wracac do DE to #!$%@?. Chociaz pisala czemu nie przyjechalem
@Windasiedem: mnie zostawila witaminka dla młodszego polaka zakolaka bez kasy bez dobrej pracy wyksztalcenia i wyglada jak Fankensztanj ja tma kobiet juz w ogole nie rozumiem. Na koniec powiedziałą ze jestem zimny #!$%@? i #!$%@? narcyz i nie nadaje sie do zycia xD. #!$%@? z nia. Spedzilem z nia kawał zycia a jak sobie przypomne ta dziewuche to mam odruch wymiotny. Pojawila sie kiedys kobieta ktorą chyba kochalem jak bylem w
@wersalski_kasztaniQ: coś o tym wiem. Tylko, jak już czułem, że jest coś nie tak - zerwałem przed nie . Na końcówce kilkuletniego zwiazku przychodziła do mnie tylko w jednym celu. Miałem już tego dość i zaczął się szantaż emocjonalny typu już mnie nie kochasz? imię Justyna, złe mi się kojarzy. Niech jej ziemia lekka będzie
o niedzielę chodziła do kościoła tak B TW

@Windasiedem: A ty wiesz ze chodzila do kosciola jak nie chodziles z nia? ( ͡º ͜ʖ͡º) Moja zaczela chodzic na fitness i nagle jaj ochota na seks spadla. Czy chodzila na fitness czy mi #!$%@? rogi jak u byka? Nie wiem i na dzisiaj mnie to nie interesuje.