Aktywne Wpisy
OrgStJones +17
Łoniak pokazywał ostatnio, że on umięśniony jest. Najlepiej wyrobioną partię widzę jedną - beerceps ( ͡° ͜ʖ ͡°) #raportzpanstwasrodka
Madziol127 +18
Przeczytałam cały raport udostępniony przez ITIA i moje przemyślenia:
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
"„Nie zdradzimy Putina, nie jesteśmy ukry i nie jesteśmy frajerami” – rostowska „Szkoła Małych Patriotów” opublikowała wideo z dzieckiem, które grozi UE „Sarmatem”
Wideo z chłopcem zostało opublikowane na stronie szkoły Voenved w Rostowie, kierowanej przez Aleksandra Szczennikowa.
Na nagraniu dziecko w koszulce z portretem Putina czyta wiersz skierowany do Europejczyków. Chłopiec mówi, że w Rosji piją szampana z Krymu, „McDonald's jest zapomniany”, „rodzima Łada jest w użyciu”, „dolar już nie jest potrzebny”, „sankcje trąbią”, a wszyscy popierają Putina, i opowiada obcokrajowcom o tym, jak podniosło się ich życie podczas wojny na Ukrainie: „Nie masz dość ciasta na jajka i śmietanę?”.
Dziecko grozi też UE „Sarmatem”, a jednocześnie zaprasza je do Rosji po „sto gramów”."
#ukraina #rosja #wojna #cyrylicanews