Wpis z mikrobloga

padło tu pytanie dlaczego sie nie lubi olgierdanotv? otóz to jest żaden tylko pie..... przybrał imie zmarłego ojca pewnego youtubera, żeby nie nie wiem co pokazać, wyższość? :D panda pare słów o tobie, za co jesteś odpadem nie tylko dla bobolaków, nowoskolnych, ale i normalnych ludzi, którzy na co dzień ne chcieli by sie z tobą zadawać:

-mitoman, dla którego wszelkie "bomby" w postaci artykułów z gazet itd., miały spowodować, że ktoś pójdzie do więzienia, spadną mu wszystkie kanały itd., pójdą tam nawet wszystkie osoby będące w internecie popierające drugą stronę (nawet jeden wąsaty w czasach największej barnejozy nie miał takich odpałów)
-obiecywał, że nigdy nie będzie brał pieniędzy z lajtów
-nie nam drugiej takiej osoby o mentalności Kalego, panda mógł wedle niego wklejać sobie czyjś wizerunek i go upubliczniać i przerabiać, członków rodziny, nawet głos matki ustawił jako info w donejcie na głosowy, ale jak tylko któś wrzucił jego zdjęcie przerobione albo jego zdjęcię z członkiem rodziny przerobione to cyba tam rozwalił dwa komputerki :D
-przestał robić lajty, gdy mu nagle zaczęło wpadać po 180zł max bo kija osiągnął a tyle obiecywał, bo niby nie ma już czasu :D
-nazywał innych menelami, moczopijcami itd. a sam po alku odwalił powalone akcje (drzwi eko, darcie ryje na pogrzebie to tylko góra lodowa)
-gość absolutnie nie znosi słowa krytyki bo zaraz sie odpala, przekonali sie nawet z miejsca o tym chłopecek i pewien redaktor
-gość wystawiał jakieś plakaty na Meksikana, że niby zaginął, miało być śmieszne, spróbuj TY czytelniku wystawić coś takiego na niego
-gość odwalił akcje z zaspamowaniem listami pewnej osoby na pewną miejscowość, i ta pewna osoba mi to kiedyś pokazywała, ale o tym pier... nie będe pisał :D
-takie miałeś pucze skuteczne, że wystarczyło pół dnia i dwa telefony z drugiej części PL i już mogłeś se klamkę na Szkolnej polizać :D
-dla ciebie ci dwaj lokatorzy przedstawiali wiadomo jaką wartość, https://www.youtube.com/watch?v=xFweJK3zw60
-SDR nie była po to, żeby komuś pomóc, a tylko po to by dowalić pewnej osobie, o czym sam nieraz mówiłeś, tylko gó... z tego wyszło :D
-zalecasz innym jakąś manię na temat kogoś - jak to wyliczał @WulkanizatorOponMozgowych w ciągu roku na temat Meksyka nagrałeś ok. 350-400 filmów mając na dysku i co najlepsze znając każdy jego filmik prawie na pamieć :D to niech wam da już komplet, kto tu jest czyim odrzutkiem w miłości
-gdyby nie kasa z lajtów, to byś już dawno za te krzywe akcje miał komornika, bo co chwila łapiesz mandaty i git
-w sądzie zeznajac zdalnie ustawił sobie green screena udajać że siedzi w eleganckim domu a przez okno widać było piękny ogród , po nakazie wyłączenia green screena siedział w pokoiku tatusia z zawieszonym za plecami prześcieradłem" z którego mieszkania chodziłeś i nadawałeś lajty i czy to nie jest przypadkiem mieszkanie twojej mamy? :D po IP przecież można ustalić :D
-SDR to nie jest twoja zasługa tylko osobe podającą sie za niejakiego mecenasa marcina najmana, podobnie jak dużą część memów, piosenek itd. którą wykorzystujesz bez praw osób autorskich uczestniczących w nich
-najlepsze jaki jesteś opisuje wiele sytuacji: twój stosunek z open mind polska, barnej, Szczęsnym i wielu wielu innymi, zgadnij czyja to wina :D
-czerwony wchodzi do sprawy, mamy sukces! - gunwo masz a nie sukces, pisałem o tym też kiedyś wiele razy, ale widać, e nie dociera do łba z jakich powodów, bo Panie Prokuratorze, my to do gazety daliśmy :D
kiedyś moją misją osobistą było wywalenie cie z wykopu i sie udało, multikonta cześć itd. :D teraz jak masz po 180zł na lajtach i reygnujes z nich jeszcze lepiej :D
być może znajdzie sie na tym miejscu ktoś, kto kiedyś to samo powie o CEO, niemieckim albo innych w każdym razie good luck :D podrawiam, Jim Lahey :D

#kononowicz
  • 8