Aktywne Wpisy
Ninvvia +23
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Van-der-Ledre +188
Wiecie dlaczego Chiny czy jakikolwiek inny tego typu kraj nigdy nie obali Ameryki jako globalnego mocarstwa? Można by tu dużo mówić o armii, o systemie ekonomicznym, nawet o polityce. Ale zapomina się o jednym. To Zachód, a zwłaszcza Ameryka sprzedała swoją wizję światu, wizję społeczeństwa, systemu, kultury. Amerykańskie filmy, muzyka, gwiazdy, show, cała otoczka związana z giełdą i centrum światowych finansów. To wszystko opiera się na cienkim balansie zaufania, z którego zachód
(Syn moj 19 lvl "pierwsza pracka powazna", ogrodnik. Nerd od LOLa. A wiecej ogarniecia ma w tym niz te dwa durnie razem wziete.)
Dwa dorosłe wypasione kleszcze na piersi zdrowego organizmu Kambodży,panie ja takiego jak bym se zobaczył na ścianie to klapkiem bym zaciukał normalnie jak pajomka bez kitu.Mam obrzydzenie do leniwych insektów darmozjadów .p
Komentarz usunięty przez moderatora