Wpis z mikrobloga

• 14
@wuadek: mam swoje ogórki , pomidory , paprykę , rzodkiewkę przy domu . Jeszcze sporo drzewek owocowych i krzewów. Myślisz że to problem ? Chęci i nic więcej.
  • Odpowiedz
  • 18
@wuadek: nie wiem , ale nic nie robić jest chyba gorsze. Dwie grządki dziennie takie byki tłuste po 20 metrów dziennie nie są wstanie ? To są leniwe beje. Zgrywają lepszą rasę a są zwykłymi leniwymi alkoholikami.
  • Odpowiedz
@Justyna16: Jesteś bezczelna, zajmij się sobą, kop jak lubisz, nie dawaj rady innym. Mam w dupie ile kopiesz, przypuszczam że nic. Zupełnie cie to nie obchodzi, bo to nie ty się męczysz. I porozmawiaj z rodzicami, co poszło nie tak, że obcych ludzi nazywasz głupkami.
  • Odpowiedz
@wuadek: @Justyna16 No dla nich trzy razy lopatka machnac to trzeba firme wezwac. Banda nieudacznikow takich ze tylko boki zrywac. Najglupszy typ z Maghrebu ma wiecej ogarniecia technicznego niz te cyganskie kleszcze. Iks #!$%@? De

(Syn moj 19 lvl "pierwsza pracka powazna", ogrodnik. Nerd od LOLa. A wiecej ogarniecia ma w tym niz te dwa durnie razem wziete.)
  • Odpowiedz
  • 6
@Niedobry: ale mi tego nie musisz pisać że to lenie , kolega ich tu broni :D Pamiętasz poprzedni kurnik gdzie miał do wycięcia 2 metry kwadratowe chaszczy to czekał na firmę ?
  • Odpowiedz
@Miskagnoju:
Dwa dorosłe wypasione kleszcze na piersi zdrowego organizmu Kambodży,panie ja takiego jak bym se zobaczył na ścianie to klapkiem bym zaciukał normalnie jak pajomka bez kitu.Mam obrzydzenie do leniwych insektów darmozjadów .p
  • Odpowiedz
@Justyna16: Justyna pisanie do tego idioty władka nie ma sensu. Ten idiota o IQ=0 ma zaprogramowane przez klapka i prezesa oddychanie, chlanie i posiedzenia na klopie. Szkoda nerwów na takie coś jak władek zrobiony przez przypadek
  • Odpowiedz