#finalfantasy szesnastka mnie bardzo męczy. Mam 35 poziom, sporo godzin. Meczy mnie to że od samego początku gra zostawia graczom sporo pytań, fabuła jest strasznie zagmatwana i niejasna, a wraz z jej postępem nie otrzymujemy odpowiedzi na trapiące nas pytania, tylko dostajemy więcej i więcej niewiadomych. Zadania poboczne są bardzo męczące i nic nie wnoszące, połowa zadań głównych tak samo jakby chcieli tylko przeciągnąć czas rozgrywki. Przejść przejdę, ale prawdę mówiąc to tą część mnie jakoś nie potrafi do siebie przekonać, jestem po walce z bahamutem i mimo że fabularnie zdarzyło się sporo rzeczy to gra tak mnie męczy że to co się dzieje to dla mnie „wszystko mi już jedno… aha ok.” Już w 15 grało mi się znacznie lepiej niż 16 #niepopularnaopinia
@Tymariel: ale to nie wiedziałeś, że kupujesz totalne gówno czy co? ( ͡°͜ʖ͡°) przecież square enix doi franczyzę od dłuższego czasu i rimejkiem FF7 pokazało, że ma graczy w dupie... zaraz będziesz mieć FF16 pocket version, spin off, dlc, itd. prawdziwe FF skończyło się na 9-tce
Przejść przejdę, ale prawdę mówiąc to tą część mnie jakoś nie potrafi do siebie przekonać, jestem po walce z bahamutem i mimo że fabularnie zdarzyło się sporo rzeczy to gra tak mnie męczy że to co się dzieje to dla mnie „wszystko mi już jedno… aha ok.”
Już w 15 grało mi się znacznie lepiej niż 16 #niepopularnaopinia