Aktywne Wpisy
whitewolfik +228
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
kotka-a 0
#wojna #ukraina #rosja
Wczoraj też nie dojechali do Moskwy ale i tak potem nakręcili filmiki na blokadzie jak już było po wszystkim
ponoć było tak, że na początku wojny ruszyli na Kijów i pierwsza ich tura została zmieciona z planszy i nie chcieli walczyć bo podejrzewali, że ruscy są zdrajcami i ich wystawili ale dali się przekonać, że to Ukraińcy sami ich namierzyli właśnie po telefonach bo tam
https://www.google.com/amp/s/www.farmer.pl/produkcja-zwierzeca/trzoda-chlewna/ukraincy-wyhodowali-nowa-rase-swin-nazywa-sie-kadyrov,117882.amp