Wpis z mikrobloga

@mateos11: Monar uczy cię od nowa podstaw życia w społeczeństwie itd. ale terapia jest dużo dłuższa niż taki VIP doteks i major by tam za #!$%@? nie został. Tam by się z nim nikt specjalnie nie pieścił i najpóźniej na drugi dzień #!$%@? te swoje "pozbędziesz się mnie, ja tu nie jestem potrzebny, to ja się wyprowadzę stąd". Musiałby mieć sądowy nakaz leczenia, ale i w takim przypadku wątpię w sukces
  • Odpowiedz
  • 0
@Bigticket: nie wiem dokladnie jak dziala Monar ale jak w spoleczenstwie jak to odwyk zamknięty? Chyba z 3 lata tam musialby byc a potem i tak na 99% potrzebowalby opiekuna zeby zalatwic podstawowe sprawy zyciowe. A oni tego po wyjsciu raczej nie zapewniają i prztczepilby sie do niego zaraz kolejny sradkowy kleszcz.
  • Odpowiedz
Majorowi nie można było w jakikolwiek sposób pomóc

@mateos11: można było 5 lat temu zostawić go samego z Kononem (nie nagrywać, nie hejtować, nie wk$rwiać obydwu) to by sobie w miarę spokojnie żyli a tak przez widzów tylko się wk$rwiali, rzucało im się na łeb, były ciągłe afery i Major musiał odreagowywać z mordą w torbie
  • Odpowiedz
  • 1
@ortalionowy: Też tak mysle. Jedna nieudana sytuacja czy stres i wrócilby do fufu. Chyba ze w monarze robią takie symulacje i "trenują" ludzi ale w monarze nie mialby nitro pod reką a na wolnosci? Kto by mu zabronił kupic w sklepie rozpuszczalnik? Albo taki debil Dryblas by ho zagonił do majowania drzwi...
  • Odpowiedz
@mateos11: no ale sam ośrodek stanowi mini społeczność prawda? Chodzi o podstawowe sprawy, których osoba cpajaca albo nigdy się nie nauczyła, albo przestała je wykonywać czy zaniedbywała totalnie po to, żeby oddać się swojej "pasji". W takim ośrodku każdy dostaje jakies zadanie i masz normalnie jakby dzień pracy. Ten dziś będzie na kuchni przygotowywał posiłki dla wszystkich, ten będzie drewka rąbał do kominka, ten sprzątał itd. Chodzi o te najprostsze podstawy,
  • Odpowiedz
@mateos11: co ty #!$%@?, on przecież w sędziszowie w ogóle nie wąchał, dopiero jak chciał na szkolną wrócić to dryblas mu podstawił reklamówkę z nitro po pierwsze żeby nie wracał a po drugie żeby mieć ubaw
  • Odpowiedz
  • 0
@vodka81: w ogole? Nie bredz. Jakby chcial wrocic na szkolną to by sie wtedy z kononem zabrał i tyle. Ale fakt, dzien po przyjezdzie Sradka z knurem, zagonił Majora do malowania drzwi a potem nagrał jak major wąchał i to upublicznił.
  • Odpowiedz
@mateos11: no praktycznie w ogóle
jak nie był na szkolnej, to nie kirał praktycznie w ogóle, ani u wiewióry, ani na spelunie, ani u barneya ani nigdzie
ewidentnie dryblas chciał trzymać wojtka żeby nie wiem, kolegę mieć...? przecież on z premedytacją zagonił go do malowania, żeby się nawąchał, bo wiedział że tak się to skończy, a naćpanym łatwiej manipulować
  • Odpowiedz