Wpis z mikrobloga

Tusk od kliku miesięcy podróżuje po kraju, Tusk Vision Network pokazuje każdy jego wyjazd na żywo. A jak trzecia siła w sondażach ma swoją konwencję programową, gdzie jest okazja do obiektywnego pokazania czyichś poglądów i programu, to nawet sekundy nie pokażą.
Pewnie politbiuro wybierze "odpowiednio kontrowersyjne fragmenty" do wieczornego dziennika telewizyjnego.

#konfederacja #tuskvisionnetwork #polityka
  • 14
  • Odpowiedz
@krzysssi33k załóżcie sobie własną prywatną stację "wolnościowcy" co chcą innym wszystko narzucać i piszcie więcej o likwidacji TVN, to na pewno zaczną o was mówić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@jan-kowalski-nieudany-eksperyment: ja #!$%@? xD do #!$%@? pisu i TVP to zawsze chętny jestem, ale proszę nie bądź jak ci pisowcy co mówią A ZA PEŁO. Teraz synek robisz to samo, JAK TO TE FAŁ EN NIEOBIEKTYWNY, A ZOBACZ CO PIS Z TVP ZROBIŁ.
Jesteś dokładnie na takim samym poziomie intelektualnym, co wyznawca pisu z Końskich.
  • Odpowiedz
@krzysssi33k: XD zwyczajnie ci napisałem, że jeżeli możesz mieć do kogoś oczekiwania to do telewizji publicznej dotowanej z kieszeni każdego Polaka, powinna przynajmniej w jakimś stopniu udostępniać czas antenowy innym partią, a prywatny biznes to może robić co chcę i pokazywać co i kogo chcę, ale widzę że przypomnienie fikołków "wolnościowej" konfederacji zabolał, stąd ten atak
  • Odpowiedz
aha, znów ten oklepany fragment "nie chcemy PIT, TVP, TVN, ZUS, itp itd", to dlaczego telewizja, która wspiera piękne hasła takie jak: różnorodność, równość, tolerancja jednocześnie zamyka mordę partii, z którą się nie zgadza?

@krzysssi33k: dlaczego TVN ma tolerować partię która ich nie toleruje? Dopiero co razem z pis, wymyślnymi kruczkami prawnymi chcieli odebrać im koncesję. Niech Rola razem ze swoim cyrkiem robi im transmisję. Zresztą nie wiem czy warto skoro
  • Odpowiedz