Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kadet20 +36
W 2021 roku kupowałem 51m2 mieszkanie na obrzeżach Warszawy za niecałe 400k (Dokładnie 392k, w cenę wliczone było też już miejsce postojowe oraz "pakamerka" w garażu podziemnym na różne graty. Wahałem się wtedy długo kupować czy nie, czasy Covidu, wszyscy wieszczyli rychły upadek bańki w nieruchomościach i dużo niższe ceny zaraz po końcu pandemii. Na tagu byłem delikatnie mówiąc j*bany od debili że chce kupować bo będzie dużo taniej.
Z racji tego
Z racji tego
Pytania są dwa, czy platforma intela w którychś tych pieniądzach byłaby coś w stanie zaoferować, oraz czy nie #!$%@?ć tego 4070ti do am4 i "nazwać to dniem"?
Będę kupował na jesień.
#pcmasterrace #komputery #pytanie
https://www.purepc.pl/test-procesora-amd-ryzen-5-7600-najtansze-szesc-rdzeni-zen-4-nareszcie-dobra-wydajnosc-w-rozsadnej-cenie
@ReeceWithouterpoon hmm czyli w ogóle walić kupowanie jakichś innych podzespołów mocniejszych, tylko maksymalizować kartę wszelkim kosztem? tzn. ten 4070ti już by mi chyba starczył. Jest sens tyle dopłacać do 4080? One już chodzą tak po 5k
Polecam ten styl zycia, karta tak szybko nie dostaje #!$%@? w nowych grach :)
@ReeceWithouterpoon: nie to u mnie odwrotnie, rozdzielczość wysoka bo 1440p i to jeszcze nie na normalnym monitorze a tym szerokim gdzie będzie trzeba więcej obliczać. Czyli bardziej proponujesz am4 i 4070ti do niej albo 4080 jak znajdę tanio czyli okolice 4k? czy ile by musiała kosztować?
@Kuriozal nie rozumiem CIę tak dokłądnie, ale raczej tak, ja to kupuje stricte do gier, potem sprzedam
A FG jest spoko jak podstawowy FPS masz już wysoki, inaczej będziesz mieć FPS ale wrażenia jakbyś grał na 30fps
Komentarz usunięty przez autora
4070ti za max 3,5k to jeszcze ok a postaram się coś bliżej 3k.
chyba pójdę w 7600. na zimę może ceny jeszcze bardziej spadną, może wezmę na firmę to będzie na am5 już i gites a cenami netto to spadnie cena trochę