Aktywne Wpisy

Antybristler +640
Siema. Jakiś czas temu chwaliłem się tutaj, że wychodzę z teleskopem na miasto i spotkało się to ze sporym entuzjazmem. Zaczynałem od pokazywania Saturna, bo myślałem, że tylko ta planeta będzie robić wrażenie. Do widoku takiego księżyca niejako przywykliśmy, nie to co planeta z pierścieniami. Okazuje się jednak, że inne rzeczy na niebie też są chętnie oglądane, a moja inicjatywa trochę się rozwinęła. Cały czas inwestuję w sprzęt, żeby uatrakcyjnić pokazy, ale

niochland +166
Kocham wchodzić na wykop w godzinach dla bezrobotnych tj. 8-16, bo wszystkie wpisy dodane w godzinach gdzie normalny człowiek pracuje można podsumować tematykami:
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.
Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazwykopkow #wykop #
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.
Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazwykopkow #wykop #

#motocykle
Tez polecam najlepiej odkręcić lusterka. Na torze nie jest dla Ciebie istotne co jest za tobą. A tylko się będziesz stresował.
Z jaka szkoła/ grupa jedziesz?
Jadę z motokenner z Wrocławia, szkolenie odbywa się w pon i wtorek a w niedziele spotykamy się wieczorem zapoznać się z torem na sucho
@pythonista_hobbysta: jak szkolenie to nie ma co się stresować. Wytłumaczą ci dobrze od początku, powoli będziecie jeździć coraz szybciej, jak byś przesadzał to ci powiedzą, że robisz coś nie tak. Najgorzej jak przyjeżdżają prosto na track day bez jakiegokolwiek szkolenia i cisną powyżej swoich możliwości nie znając jakichkolwiek podstaw. Zwykle gleba na trzeciej sesji i typowe teksty w
Nie zakręć się, bo przychodzi taki moment że wszystko wychodzi z dowolną prędkością i po którymś razie łapiesz errora pt. o #!$%@?, teraz to nie wyda i faktycznie lecisz w zielone.
Gx