Aktywne Wpisy
lansvans +68
Trójkskok w nowoczesność, czyli rebranding PKP w barwy Deutsche Bahn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
źródło: Firefox_Screenshot_2024-06-27T01-23-36.490Z
Pobierz
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i

Podniesienie minimalnej płacy, aby zapewnić godne warunki życia dla wszystkich pracowników.
Wprowadzenie progresywnego systemu podatkowego, aby obciążenia podatkowe były bardziej sprawiedliwe i rozłożone równomiernie na najbogatszych obywateli.
Zwiększenie inwestycji w programy społeczne, takie jak opieka zdrowotna, edukacja i świadczenia socjalne, aby zapewnić równy dostęp do podstawowych usług dla wszystkich obywateli.
Walka z nierównościami społecznymi poprzez wprowadzenie skutecznych programów walki z ubóstwem, które obejmują podwyższenie zasiłków dla najuboższych i likwidację przepaści dochodowej.
Ochrona środowiska:
Zrównoważony rozwój i walka z zmianami klimatu poprzez inwestycje w odnawialne źródła energii i promowanie ekologicznych technologii.
Wprowadzenie surowych regulacji dotyczących emisji gazów cieplarnianych, aby ograniczyć negatywny wpływ przemysłu na środowisko.
Zachęcanie do korzystania z transportu publicznego, poprzez inwestycje w infrastrukturę transportową i subsydia dla środków transportu przyjaznych środowisku.
Ochrona przyrody i zasobów naturalnych poprzez utworzenie nowych parków narodowych, rezerwatów przyrody i obszarów chronionych.
Równość i prawa obywatelskie:
Walka z wszelkimi formami dyskryminacji na podstawie płci, rasy, orientacji seksualnej, religii lub pochodzenia etnicznego poprzez wprowadzenie ścisłych przepisów antydyskryminacyjnych i promowanie edukacji tolerancji.
Zwiększenie dostępu do edukacji i zapewnienie równych szans dla wszystkich obywateli, niezależnie od ich pochodzenia czy statusu społecznego.
Legalizacja małżeństw homoseksualnych i zapewnienie pełnych praw dla społeczności LGBT+.
Ochrona praw reprodukcyjnych kobiet, w tym dostęp do bezpiecznej aborcji i środków antykoncepcyjnych.
Demokracja i uczestnictwo społeczne:
Wzmacnianie demokracji poprzez wprowadzenie reformy systemu wyborczego, aby bardziej odzwierciedlał wolę obywateli.
Zwiększenie przejrzystości i odpowiedzialności polityków poprzez wprowadzenie surowych przepisów dotyczących finansowania kampanii i lobbingu.
Promowanie uczestnictwa obywatelskiego poprzez wspieranie inicjatyw społecznych, referendów obywatelskich i konsultacji publicznych.
Polityka zagraniczna:
Prowadzenie polityki opartej na współpracy międzynarodowej, promującej pokojowe rozwiązanie konfliktów i wspieranie krajów rozwijających się.
Obrona praw człowieka i wspieranie demokracji na arenie międzynarodowej.
Wprowadzenie odpowiedzialnej polityki migracyjnej, która uwzględnia ochronę praw uchodźców i migrantów oraz integrację imigrantów w społeczeństwie.