Lewactwo naśmiewa z osób mówiących o podbijaniu Europy przez muzułmanów, bo "hehe głupie prawaki, potężna Europa upada bo wybudowali meczet i ktoś kogoś dźgnął nożem, jak tam Szwecja, upadła już?", a teraz oni sami dostali bóludupia i wieszczą upadek kraju i utworzenie "katotalibanu", bo zmieniono numer autobusu. O donoszeniu do zagranicznych mediów nie wspominając.
O donoszeniu do zagranicznych mediów nie wspominając.
@ibilon: pisałem to już wcześniej i powtórzę: prawaki mają mentalność kryminalistów. W świecie prawaka nie jest zły ten co robi źle, tylko ten co donosi i przez niego "dobre" chłopaki patrzą na świat zza krat. W świecie prawaka każdy reakcyjny krzykacz, który dostanie w końcu po łapach za podżeganie do przemocy, cierpi "za niewinność." Tak jak więźniowie siedzący za niewinność.
@ananasowy: lewaki to święte ludzie. Lenin - dziesiątki milionów ofiar. Nikt tak naprawdę nie wie ile. Hitler - 60 milionów ofiar. Zedong - 70 milionów ofiar. Święte ludzie...
@osetnik: Hitler lewak? xDDDDDD stary, ja nie muszę widzieć twojej historii przeglądarki, żeby wiedzieć w jakiej banieczce się obracasz xDDD uniwersytet chłopskiego rozumu im. pana Memcena
https://wykop.pl/link/7129749/beka-z-fanatykow-rozlala-sie-na-swiat
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy
@ibilon: pisałem to już wcześniej i powtórzę: prawaki mają mentalność kryminalistów. W świecie prawaka nie jest zły ten co robi źle, tylko ten co donosi i przez niego "dobre" chłopaki patrzą na świat zza krat. W świecie prawaka każdy reakcyjny krzykacz, który dostanie w końcu po łapach za podżeganie do przemocy, cierpi "za niewinność." Tak jak więźniowie siedzący za niewinność.
@ananasowy: lewaki to święte ludzie.
Lenin - dziesiątki milionów ofiar. Nikt tak naprawdę nie wie ile.
Hitler - 60 milionów ofiar.
Zedong - 70 milionów ofiar.
Święte ludzie...
@ananasowy: widzę, że lider Narodowo Socjalistycznej Niemieckiej Partii Robotniczej nic ci nie mówi więc posługuję się nazwiskiem.