Wpis z mikrobloga

@muchatse: uwierz mi że jakby chłop umarł przez brak aborcji to o tym temacie wiedziałby każdy mimo że "prawactwo" chciałoby ten temat zakopać w ołowianej trumnie 20 metrów pod ziemią ;)
  • Odpowiedz
@muchatse: ależ tak jest. Aborcja, która dotyczy promila społeczeństwa jest na ustach wszystkich, ale sprawy, przez które faceci popełniają masowo samobóstwa, bankrutują, lądują na ulicy już prawie nikogo nie interesują.
  • Odpowiedz
  • 116
@USSCallisto W jaki sposób państwo doprowadza do sytuacji w której lekarz odmawia mężczyźnie ratowania życia z uwagi na swoje przekonania albo w obawie przed prokuraturą? Opowiedz nam o tym.
  • Odpowiedz
  • 86
@USSCallisto tak. #!$%@? jakies ogólniki nie na temat, więc pytam o konkretne sytuacje, która mogłaby jakkolwiek mieć jakiś związek z sytuacją która dotyka kobiety, które nie mają dostępu do ratującego życie zabiegu.
  • Odpowiedz
  • 27
@USSCallisto zrozumiałem. Próbujesz rozmywać temat i wprowadzić w dyskusje temat o tym jak ciężko jest mężczyznom. Ale na mnie te sztuczki nie działają. Dawaj tą sytuację gdzie odmawia się mężczyznom zabiegów, które mogą uratować życie z uwagi na przekonania lekarza lub prokuratora.
  • Odpowiedz
  • 24
@USSCallisto bo o tym jest dyskusja. O zabiegu, który powinien być wykonywany, a nie jest, bo lekarz ma krzyż wbity w mózg albo boi się że jakiś ambitny prokurator będzie próbował sobie budować na nim karierę polityczną.
  • Odpowiedz
@USSCallisto: Co ty w ogóle bulgoczesz z tego prawicowego mózgu ?! Samobójstwa mężczyzn nie da się rozwiązać ustawą, bo to tak jakbyś miał znieść ustawą biedę, a kobiety można ocalić zmianami konstytucyjnymi gwarantującemu bezpieczeństwo kobiet w ciąży na które pis i konfederacja się nigdy nie zgodzą.
  • Odpowiedz
uwierz mi że jakby chłop umarł przez brak aborcji to o tym temacie wiedziałby każdy mimo że "prawactwo" chciałoby ten temat zakopać w ołowianej trumnie 20 metrów pod ziemią ;)

@aarahon: pelno facetow umiera przez samobojstwo spowodowane zyciowym dreczeniem, pelno umiera przez prace ponad sily o 5 lat dluzej bo sie urodzili ze zlymi genitaliami xD
  • Odpowiedz
@muchatse: @marek-termanowski a kto broni mężczyznom wychodzić na ulice walczyć o swoje prawa i zwracać uwagę na ich problemy? Wyklopki tak narzekają na nierobów, a sami pierdzą w krzesło i nie robią nic xD

Te wredne Juleczki chociaż ruszają #!$%@? z domów w przeciwieństwie do dup chłopaczków z wykopu

cytując klasyka:
niochland - @muchatse: @marek-termanowski a kto broni mężczyznom wychodzić na ulice w...
  • Odpowiedz
@USSCallisto: Znam chłopów którzy mieli myśli samobójcze, znam chłopów po próbie i wiesz co? Nikt tego nie bagatelizuje tak jak ty bagatelizujesz kwestię aborcji.

Ale stop, czytałem twoje komentarze, więc tu się zatrzymam i nie marnuję czasu na kogoś z kim dyskusja sensu nie ma.
  • Odpowiedz
@ItsGrN Normalnie człowiek, w pierwszej kolejności bada co wpływa na decyzję, później się zastanawia jak można zmienić coś co miało wpływ na jakąś decyzję. Analogicznie, przy rozwodach facet jest z góry przegrany, często zostaje odseparowany od dziecka, "widzenia"zasądzone przez sąd ma rzadziej niż ma więzień, a na dodatek musi płacić alimenty. Tak, to był przykład z dupy. Nie ma co ukrywać, że samobójstw jest zbyt wiele i można nawet zainwestować w kampanię
  • Odpowiedz