Aktywne Wpisy
pmts +11

Afrojohny +54
Wracam z krótkiego urlopu w Polsce do Norwegii. I szczerze? Ni #!$%@? mi się nie chce. 2023 rok to najgorszy rok w całym moim życiu(choć myślałem że najgorszy już był). Wyjazd zweryfikowała mój prawie 10 letni związek i zostałem sam. W Norwegii wróciłem do pracy za barem to okazuje się że Norwegowie wcale nie są tak otwartym i miłym narodem jak mi wszyscy mówili. Jedynie hajs jako tako się zgadza. Pamiętajcie wszędzie
Jednym z problemów, które mam z tą partią jest ich podejście do tematu aborcji i tego jak głosowali kilka miesięcy temu.
Czy coś się zmieniło w tej kwestii?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ardeni: jak zrobis wyliczenia i posłuchasz co dokłądnie mówią to niekoniecznie. Oni z lidwidacji PIT, ZUS i VAT zeszli do "obniżymy wam podatki nie wprowadzając nowych".
@Ardeni: zepsuło to im się poparcie bo poglady dalej im się nie zmieniły. Pogooglaj sobie tweety bosaka o pogańskich sędziach czy nawet pomysły Mentzena na
"opcjonalne nierozerwalne śluby cywilne"
A czy to nie jest tak, ze jesli sie 2 osoby tak dogadają to ich sprawa?
Mnie trochę dziwi jak bardzo ludzi nie wiedzą co w kwestii gospodarki lewica ma w programie, bo obie partie zdają się momentami być bliżej siebie niż dalej xD
głosowała nad czym?
@Ardeni: WIesz, mogą się dogadać i bez tego przepisu. Ograniczanie sobie wyboru to wcale nie jest jakiś większy wybór.
Co dalej? Opcjonalne nierozerwalne umowy o pracę?
Ale pomińmy ten wątek bo widzę, że chyba nie przeczytałeś mojego komentarza do końca. W tej ustawie było wprost zapisane, że dla ślubu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Kryspin013: Masz mozg wielkosci orzeszka xD W jaki sposob ktos moze schowac Korwina i Bauna do szafy kiedy to sa niezalezni politycy i sa tak samo aktywni na TT i innych mediach jak zawsze? To TVN i TVP ma wplyw kiedy ich pokazuja lub nie a nie Konfederacja jelopie. Konfa nie unika tematow religijnych tylko zajmuje
@Ardeni: Tak zmienilo sie, podobno Konfederacja teraz rzadzi w USA i tam wprowadza ban na aborcje xD
@Ardeni: niby co się miało zmienić, skoro to ich pomysł był?
@tyrytyty: jeżeli aborcja jest morderstwem, to poronienie jest nieumyślnym spowodowaniem śmierci stypizowanym w art. 155 k.k. i zagrożonym karą pozbawienia wolności od trzech miesięcy do pięciu lat. Kobiety powinny być karane zgodnie z tym artykułem.