Wpis z mikrobloga

W związku z działalnością posła Grzegorza Brauna romansującego z siłami politycznymi zarówno ze wschodu jak i zachodu pragnącymi zagarnięcia polskich ziem, chciałbym Was zapytać w którym zaborze wolelibyście sie znaleźć? w niemieckim czy rosyjskim? Jak zapatrujecie się na sojusz Konfederacji z AfD która jest partią jawnie antypolską? Piję m.in do tego tweeta
#konfederacja #4konserwy #bekazlewactwa #polityka

W którym zaborze wolał/wolałabyś żyć?

• Niemieckim 88.9% (48)
  • Rosyjskim 11.1% (6)

Oddanych głosów: 54

• 12
  • Odpowiedz
pamiętaj, im więcej będziesz hejtowa

@wiesiu2: hejtował? Czy nie jest faktem, że braun zaprosił do polskiego sejmu młodzieżową bojówkę AfD? Czy nie jest faktem, że braun spotykał się ze zdekonspirowanymi rossyjsimi szpiegami? Czy nie jest faktem, że braun prowadził opłacaną antyukraińska kampanie mającą na celu zmniejszenie pomocy Ukrainie?
  • Odpowiedz
@wiesiu2: O kurde typie, ja myslałem że żartujesz z tym przejrzeniem na oczy. Ja tam wierzę że nawet pośród sympatyków konfy jest wielu patriotów którzy bardziej myślą o dobru i przyszłości ojczyzny poza ruskim mirem, niż o tym żeby "lewaków dupa bolała". To co #!$%@? Braun jest w żaden sposób nie do obronienia i samo to, że w żadnej mierze nie odniosłeś się do meritum tylko wyskakujesz mi coś o przeglądaniu
  • Odpowiedz
ustawa mówi że jest na wszystkich posłów... nawet tych z pisu dojedzie...

@wiesiu2: XDDDDDD
14 lat na wykopie a umysł 10 latka. Albo jesteś pisowskim trollem, albo zwykłym dzbanem
  • Odpowiedz