Aktywne Wpisy
raul7788 +309
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
#sluchawki #smartfon ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Kupiłem inne słuchawki i w ogóle ich nie czuję, a trzymają się jak przyklejone, ale mają 4 rodzaje gumek i jeszcze kolejne 4 rodzaje takich nasadek gumowych.
A wszystkie poprzednie douszne, dokanałowe mi wypadały z uszu.
I jak się okazało, to mam niewymiarowe uszy xD
W jednym uchu mam normalną małą nakładkę, a w drugim największą.
Te huawei są dosyć szerokie zaraz przy uchu wewnętrznym i dlatego wypadały mi i powodowały ból.
A te
- najlepsza jakość dźwięku w formacie LDAC jest tylko na Androidzie (iOS w ogóle nie obsługuje, a w Windows jest płatny program do zamiany kodeku A2DP) i w tej jakość czas pracy słuchawek drastycznie spada o połowę
- po zdjęciu słuchawek czasem te gumowe nakładki się przesuwają i trzeba je lekko przesunąć, bo potem klapka od etui o nie haczy i wystaje. Jak się ustawi