Aktywne Wpisy

niebadzogrem +299

SzymonXes +140
No więc prawdą jest, że wczoraj popiłem. Co prawda nie z Olką, tylko ze znajomym. Trzeźwiałem w swoim łóżku. Kluczowa usługa w firmie się wywaliła o 19. W umowie (o pracę) mam podane dni i godziny 8-16, poniedziałek - piątek, nic o nadzwyczajnych sytuacjach. Ale team leaderka, której od dawna nie traktuję poważnie, zawsze musi się zfajdać. Ciekawe za którym razem dotrze do niej, że do mnie jednak po godzinach i w

#kononowicz #patostreamy
Odkryłeś jaki jest główny problem z buelymstokiem
można się śmiać z takiego meksiki tv że nie miał kibla w domu, ale na podlasiu takie coś to miał zazwyczaj tylko wódz takiego plemienia albo szaman i to nie każdy
to, że struś czyta tak nie bardzo normalni ludzie zrzucają na rozpuch, ale prawda jest taka, że na podlasiu czytać potrafią tylko ci, którzy
@kamil-tika: Nawet nie ma po co wiedząc że na tym ścieku siedzą ludzie którzy ochoczo dokonaliby Holokaustu na całej nacji za to że ich prezydent którego nie wybrali i nie byli w stanie odsunąć od władzy najechał na sąsiadujący kraj, ale nieudolnie próbują zgrywać pacyfistów aby nie