Aktywne Wpisy
Qontrol +52
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
mati1990 +206
ciekawe ilu jest jak ja w tą majówkę, ni kropli browara ani innego alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
Co do wielkości marszu to gadanie policji i pis-mediów o 100 tys. ludzi możecie wsadzić miedzy bajki. Było zdecydowanie więcej. Nie wiem czy pół miliona czy mniej ale na pewno dużo więcej niż zwykle bywa na #marszniepodleglosci Tak się składa że od lat spędzam dziennie ponad godzinę w komunikacji miejskiej i mam porównanie. I tak 4 czerwca widziałem na każdym skrzyżowaniu idących przyjezdnych z flagami, było dużo więcej ludzi w komunikacji niż zwykle. Podczas marszu niepodległości oczywiście też widać ludzi ale nie w takiej skali.
Przy czym tak jak już wcześniej pisałem zdolności mobilizacyjne partii politycznych są bardzo duże, być może większe niż to co widzieliśmy w niedzielę. Sama PO, PSL i SLD mogą zmobilizować swoich członków 160 tys. ludzi a ci ludzie mogą zmobilizować osoby towarzyszące i ta liczba się podwaja. A na marszu byli jeszcze członkowie innych partii i osoby niezależne.
Mi osobiście się to nie podoba, nie zamierzam się utożsamiać z tymi ludźmi. Jak się pojawi partia która nie czuje nienawiści do Katolików i szanuje demokrację to może zagłosuje. Jak na razie to na wybory nie idę. PiS nie zasługuje żeby dłużej rządzić a opozycja się do tego nie nadaje.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
- w jednym zdaniu krytykuje partie rządzącą za nie przestrzeganie reguł demokratycznych
- w drugim zdaniu stwierdzam że nie idę na wybory bo nie mam na kogo głosować
Serio to cię śmieszy?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu