Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: no troche nie trafiłeś bo jestem młodszy o jakieś 10 lat, prawiczkiem też nie jestem no i aktywny jestem tylko raz na kilka dni, ale może miałeś na mysli swoich tęczowych kolegów więc wybaczam :)

@jestem_tunowy: ta, twoja jedyna aktywność seksualna to pałowanie wiplera na tagu #przegryw xd
  • Odpowiedz
  • 2
@jestem_tunowy jak śmiesz obrażać nasz największy marsz w galaktyce konfederuski pisowcu!!!! pewnie ci płacą za te posty!!! marsz wywołał oczekiwany efekt i pewnie doopka cie boli i gówienko już w drodze pisiorze!!!
  • Odpowiedz
  • 8
@jestem_tunowy PO i PSL zrobili sobie wiec poparcia pod przykrywką że są antyrządowi chcąc rządzić xD a jedyne co mają do zaoferowania to to że nie rządzą i obecny rząd muszą odsunąć od rządzenia

Zamiast wybierać między PiS i PO w koalicji z PSL nie mieści im się w głowie że możne być inaczej i można zagłosować na kogoś innego bo Polaczki lubią być ruchane w dupę bez wazeliny ich to
  • Odpowiedz
@skarpetyodyna no wlasnie trochę mnie smieszy to ze zaznaczyl ile jestem na wykopie jakby to łączyło sie z ciągłym przesiadywaniem tu i klepaniem non stop gownopostow xD na forach konta zakladalem majac po 13-14 lat czyli z 20 lat temu i to pewno udowadnia ze siedze na nich dzien i noc do dzis xD

Śmieszny przegrywix z tego @jestem_tunowy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz