Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Stara miłość nie rdzewieje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Drugą sprawą jest to że z jednej strony wydarzenie jest propagowane jako "zjednoczenie" Polaków we wspólnej walce, a większość zwolenników protestu dodaje tag #bekazprawakow
Mam coś co Was wszystkich pogodzi tak jak pod koniec 18 wieku. Taka recepta w trzech słowach: Granica na Wiśle. ¯\(ツ)/¯
I co masz niby do odwołania rządów Olszewskiego? Normalna sprawa. Rząd mniejszościowy, pińset frakcji w parlamencie.
@Dragonan: także ludzie o prawicowych poglądach, którzy mają sporo do zaoferowania, ale nie są reprezentowani ani przez PiS ani Konfederację.
Nie podoba mi się powód odwołania ani tryb. Osoby odpowiedzialne za odsunięcie tego rządu, odpowiadają BEZPOŚREDNIO za obecną sytuację w Polsce, ponieważ uniemożliwili jej całkowitą dekomunizację. Poczytaj sobie co mądry naród czeski zrobił w ramach dekomunizacji. Brak
@Dragonan: Tak? Powiedz ile zastrzeżeń ma do nich EU, USA, społeczność państw demokratycznych!?
Przekazanie władzy odbyło się bez rozlewu krwi na zasadach umowy, że ewentualnie rozliczeni zostaną ci, co bezpośrednio kogoś zabili. A PRL jako reżim był bardzo bezkrwawy oprócz kilku lat po wojnie. A PZPR było liczne. Wszyscy więc równo mogli przystąpić do budowania kapitalizmu. Świetnie na tym wyszliśmy,
@Dragonan: no właśnie... Dlatego te same ryje wspólnie się bawią od 50 lat i
No chyba nie bardzo. Niedoszacowywanie własnej waluty to celowe działanie wielu państw.
Tzn. że co? Okres IIIRP to okres niebywałego sukcesu gospodarczego. Goniliśmy świat i zachód w niespotykanym tempie. Tak na zachodzie żyje się fajnie. Wypracowywali to jednak znacznie dłużej w systemie kapitalistycznym.
Czy nie ma na kogo głosować? A gdzie indziej jest? Tak wygląda polityka wszędzie. Na zachodzie często nie jest wcale lepiej, a często jest gorzej.