Aktywne Wpisy
PiotreKqxx +366
Holendrzy to chyba jeden z najbardziej zakompleksionych krajów w Europie Zachodniej, czytam właśnie komentarze holenderskiej prasy na temat meczu z Polską i każda redakcja musi podkreślić, że Polska to drużyna z Europy wschodniej, w ogóle ich komentarze przed samym spotkaniem z nami pokazują jakie to buce, pamiętam też ich zachowanie podczas mundialu w meczu z Argentyną, mam nadzieję, że wyjebia się na ten głupi ryj i nie wyjdą z grupy
#mecz
#mecz
Lambo994 +163
Największa beka z tych co się plują, że kraje mające w przeszłości masę kolonii mają murzynów w swoich reprezentacjach. Jak w ogóle mogą grać dla Francji albo Anglii skoro są czarni? Czyli jesteś np. takim Mekambe. Urodziłeś się we Francji, jesteś wychowankiem PSG i przez wiele lat grasz w Paryżu jako najlepszy zawodnik klubu. Zdobywasz Mistrzostwo i Wicemistrzostwo Świata z reprezentacją narodową Francji. Jesteś wizytówką kraju i jego stolicy na całym świecie
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu #neuropa #konfederacja #mentzen #rasizm #polityka
@Jarusek: Powoli odkrywacie jak działa polityka, prawda?
Natomiast Konfederacja w tym podejściu odróżnia a) szczerość b) uproszczenie przekazu, a nie kłamstwa
Dla odmiany mamy teraz udowadnianie przez PiS że 800+ to nic a nic nie zwiększy inflacji, oraz przez Tuska z przystawkami że rozdawnictwo to... liberalizm xDDD
Z całej tej piątki konfederacji wyniki jasno, oni chcą gonić króliczka, a nie go złapać. Zrobili badania z których im wyszło, że mogą zdobyć kilka procent poparcia, ale nie więcej. W Polsce jest 92% zwolenników UE, a Sławek wyskoczył z hasłem antyunijnym. Z takimi hasłami nie mają szans,
Przypominam jak po złapało frajerów na progospodarcze hasła i ci frajerzy po 8 latach niespełnienia postulatów, tęsknią za nimi jak za jakąś nadzieją...
Dajesz ich przykłady, widzę, że masz wysoką inteligencję emocjonalną, liczę na ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czujesz wstyd?
@Jarusek: Po to, aby moje dzieci żyły w wolnym kraju, mogły się rozwijać, a także aby nigdy nie doświadczyły zamordystycznego koszmaru jakim był lockdown.
@wojtas_mks: Korwin chce autorytaryzmu jak w Rosji, więc musisz jednak poszukać innej partii na którą oddasz głos i której będziesz robił propagandę.
@wojtas_mks: mogą, co więcej mogą nawet wyjechać uczyć się za granicę, a to wszystko dzięki UE, zobacz jakie szerokie możliwości rozwoju mają, a Konfederacja chce z nich zrezygnować mówiąc UE NIE. No i znów musisz zmienić
Jeżeli zeszliby pod próg i nie szli jak obecnie z każdym, byle istnieć to musieliby stworzyć jakiś przekaz.
Gdybyś wysłuchał wykładu to on dotyczył jak partie podprogowe mają działać by dostać się do Sejmu i dlaczego muszą być wyraźne postulaty i czemu nikt nie pójdzie walczyć o niskie podatki.
Dzisiejszy marsz
@jakubz: to wiesz co mówi czy nie wiesz? Właściwie na tym zakończmy z podkreśleniem, że z wykładu Sławomir Mentzen wynika, że to właśnie Konfederacja mówi to co da im wejść do Sejmu, przy czym "nie są to ich poglądy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiedziałem, że twoja inteligencja emocjonalna nie zawiedzie!
Napisałem zarzut, który ich eliminuje jako wybór.
Jak konfederacja wejdzie do Sejmu będzie mieć większość i prezydenta i nie obniży podatków to nigdy na nich więcej nie zagłosuje. A Wy pomimo że PO to zrobiło widzicie w nich wielka nadzieję.
Bardzo inteligentnie.