Wpis z mikrobloga

Chcę pojechać na pyrkon z rodziną za dwa tygodnie i jestem w szoku bo w #poznan nie ma miejsc w rozsądnej cenie.
Nie myślałem że ten Pyrkon jest aż tak popularny.

Nie ma ktoś do wynajęcia czegoś na dwie noce dla 2+2?
  • 9
@chaszczyk:
Tzn?

Bo odkryłem że macie kolej miejska. Więc pomyślałem dojadę pociągiem. Nawet lepiej bo dworzec obok jest i nie będę musiał stać w korkach.
Dzwonię do miejscowości wzdłuż lini kolejowej od południa i nie ma miejsca.
@Sl_w_k_1 ja nie jestem z Poznania ale bywam tam regularnie. Z miejscami a szczególnie w normych cenach jest tam dramat. Nie wiem dlaczego. Może dlatego że mają chyba największe Expo w Polsce i sporo się tam targów dzieje. Jak rezerwuje z miesięcznym czy min dwitygodniowym wyprzedzeniem to jest jeszcze luz no chyba że akurat wtedy są targi to dramat
@Sl_w_k_1: kurcze, aż sprawdziłem z ciekawości, nic dziwnego że w okolicy Pyrkonu nagle sobie wszyscy przypominają, że mieszkam w Poznaniu

mieszkania na dwie doby w cenie miesięcznego wynajmu, nawet w Bolonii przy F1 nie było aż takiej przebitki
@peli7: w hotele zaczynają sie od 150zl, to przy 4 osobach, na 3 dni daje 1800zl, wiec w sumie taki miesieczny koszt wynajmu.

@Sl_w_k_1 ja wlasnie zbieram sie za dodanie ogloszenia z wynajeciem mieszkania na pyrkon. Kolo ronda rataje, 2 pokoje, 42m2 mozemy sie dogadac ????