Aktywne Wpisy
Fiszermen +382
Ci co nie używają kierunkowskazów na rondzie powinni być bici i poniżani. Nic na drodze mnie tak nie #!$%@? jak hrabia który zjeżdża bez kierunkowskazu bo po co plebsowi zasygnalizować, a ty stoisz jak ten #!$%@? na weselu i czekasz aż on przejedzie a on cyk sobie nagle skręca
Ryneczek +172
W tym wpisie wrzucamy najbardziej przereklamowane produkty żywnościowe. Dla mnie numerem jeden jest bakerolls. Żeby zarabiać na sprzedawaniu czerstwego chleba, to naprawdę trzeba mieć talent. Twarde jak kamień, smaku zero.
#dziendobry
#dziendobry
Najgorsze jest to, że praktycznie temu człowiekowi zakończyli karierę. Odebranie mu meczu już zawsze spowoduje, że będzie miał łatkę rasisty i faszysty. Mam jednak nadzieje, że oberwą rykoszetem i ta sytuacja będzie za nimi chodziła latami.
#polityka. #bekazlewactwa. #neuropa. #4konserwy
@rakiwo: Mordo, Nergalowi prawica wysyła policje na chate za to że podarł sobie własno kupioną biblie na własnym prywatnym koncercie XD
Cancel culture to nie tylko domena lewica ale też prawicy. I tak to jest totalny debilizm niezależnie kto go stosuje.
Cancel culture to usunięcie kogoś z przestrzeni publicznej bo jego idee i poglądy nie zgadzają się z Twoimi. Po pierwsze nie
@rakiwo: Czyli hate speech? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wow. Drugie napisałem że zrobił to prywatnie, bo zrobił to prywatnie i sąd nawet powiedział że zrobił to na prywatnym koncercie, nie publicznym wiec katole mogą fakać bombla.
Obrażanie papaja kiedyś wystarczyło żeby cie usunąc z przestrzeni