Wpis z mikrobloga

i tak moje dzieci wygląda "cancel Culture" w praktyce, możesz być najbardziej tolerancyjną osobą na świecie, ale jak to mawiano w ZSRR daj mi człowieka a paragraf zawsze się na niego znajdzie. Gardzę skrajną lewicą i każdym kto na nich głosuje.

Najgorsze jest to, że praktycznie temu człowiekowi zakończyli karierę. Odebranie mu meczu już zawsze spowoduje, że będzie miał łatkę rasisty i faszysty. Mam jednak nadzieje, że oberwą rykoszetem i ta sytuacja będzie za nimi chodziła latami.

#polityka. #bekazlewactwa. #neuropa. #4konserwy
  • 3
@SirSherwood: Mordo mylisz dwa pojęcia, darcie biblii publicznie jednak ma paragrafy w polskim KK w postaci obrazy uczuć religijnych. #!$%@?ąc od tego czy ten przepis jest dobry czy nie, najpierw trzeba go zmienić a dopiero potem mieć pretensje, że interesuje się tym policja bo tu akurat nie ma niczego kontrowersyjnego.

Cancel culture to usunięcie kogoś z przestrzeni publicznej bo jego idee i poglądy nie zgadzają się z Twoimi. Po pierwsze nie
postaci obrazy uczuć religijnych

@rakiwo: Czyli hate speech? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wow. Drugie napisałem że zrobił to prywatnie, bo zrobił to prywatnie i sąd nawet powiedział że zrobił to na prywatnym koncercie, nie publicznym wiec katole mogą fakać bombla.

Cancel culture to usunięcie kogoś z przestrzeni publicznej bo jego idee i poglądy nie zgadzają się z Twoimi.

Obrażanie papaja kiedyś wystarczyło żeby cie usunąc z przestrzeni