Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
Gours +95
Pamiętacie jak przez lata wszelcy pisowcy czy konfiarze śmiali się z tego, że fajnopolacy, lewacy i platformersi przejmują się tym, co się mówi o Polsce za granicą? No to dzisiaj postanowili w 2-3 godziny przebić to wszystko z nawiązką, bo… Elon Musk skrytykował decyzję Trzaskowskiego xD
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
Rozważamy kilka opcji
- Południowo wschodnia europa, Bułgaria, Węgry, Rumunia, może aż do Stambułu.
- Włochy,
- Zachód europy, np. Holandia, Francja.
Myślałem też o tym żeby poleciec samolotem w jedna stronę, ale wrócić już stopem.
Podróż maks 2 tygodnie.
#autostop #autostopemnakoniecswiata #taniepodrozowanie
1. Opcja - najlepsza przygoda to jednak Stambuł - Gruzja - najlepiej jeździ się po Turcji - do Stambułu dojedziesz w 2-3 dni. Powrót z Kutaisi.
2. Zachod Europy - dojechać do Genoi/ Nicei(3 dni tutaj jechałem) i Lazurowym wybrzeżem do Barcelony (skąd powrót)
I jesli chodzi o powrót z Kutaisi, to masz na myśli ze samolotem?
Bo jakby się chciało wrócić samolotem, to trzeba by było albo kupić wcześniej bilet i trzymać się tych terminów, a w sumie nie wiadomo ile zejdzie na podróż, albo kupić dzień wcześniej, ale dużo drożej.