Aktywne Wpisy

matiKKS +10
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)

g0blacK +383

źródło: snapedit_1727369069236
Pobierz
Mirki, jakie piwko na ketozie? Nie pytam o zamienniki, tylko o p--o. Które ma najmniej węgli? Jakieś sprawdzone piwka polecacie? Pytam, bo grill przede mną a mam ochotę na piwko, a najlepiej i ze dwa.
Wino czerwone wytrawne pij 1:1 z wodą i będzie ok.
masz ochotę na p--o czy będziesz pił bo tak wypada? Jeśli druga opcja, to daruj sobie, Twoje ciało z czasem doceni opieranie się pokusom.
A jeśli rzeczywiście czujesz, że masz ochotę, to naucz się rozróżniać czy masz ochotę bo:
a) jesteś / byłeś uzależniony od alkoholu i nie potrafisz sobie odmówić?
b) "nie dajmy się zwariować - raz na jakiś czas można grzecznie zgrzeszyć na grillu, 2 piwka to nic",
c) może Twój organizm wysyła Ci sygnały że brakuje mu drożdży, skoro zabrałeś mu drożdżowe bułeczki i chleb to p--o wydaje mu się