Aktywne Wpisy
wscieklizna_irl +17
dziobnij2 +15
Jestem #przegrywpo30tce Poszedłem sobie, jak zwykle, do maczka na kawę. Na sali zauważyłem, że młoda dziewczyna i młody chłopak siedzieli przy jednym stoliku. Siadłem bezpośrednio obok nich, przy stoliku obok, aby posłuchać o czym gadają. Przez kilka minut jedli, a po chwili zaczęli rozmawiać o życiu, o pracy, o tym, że mają ciężko. Zwykłe tematy. Ja mam 34 lata i przez 34 lata nigdy nie rozmawiałem w ten sposób z
We środę piłkarz ma przylecieć do Warszawy i przejść testy medyczne. Warunki indywidualnego kontraktu zostały już ustalone, ale negocjacje pomiędzy klubami trwają. Z naszych informacji wynika, że realna kwota odstępnego wynosi ok. 450 tysięcy euro. Rozmowy nie są jednak łatwe. Cypryjczycy chcieliby jak najwięcej zarobić na swojej gwieździe, ponieważ AEL ma duże zaległości finansowe
Specjalnie w tym celu na obóz przylecieli Michał Żewłakow i dyrektor sportowy Jacek Mazurek. Na miejscu usłyszeli jednak od trenera Henninga Berga, że piłkarz nie pasuje do koncepcji gry jego zespołu.
Propsy, Legia kupuje piłkarza, który nie pasuje trenerowi do koncepcji, jak w tej lidze ma być dobrze? xD