Wpis z mikrobloga

Korzystałem ze #swype, korzystałem ze #swiftkey, w moim odczuciu szybciej i wygodniej i się pisało na tym pierwszym, obecnie piszę na qwerty bo po zmianie systemu nie chciało mi się nic instalować o.O Swoją drogą nie działa mi pisanie gestami w androidowej (CM 10.2; SGS2) klawiaturze

A wy z czego korzystacie i dlaczego?

#android
  • 16
  • Odpowiedz
@Alver: SwiftKey. Czasem z Flow czasem bez. Nie ma dla mnie lepszej

Zapamiętuje moje wyrazy i to jak pisze i wrzuca to e chmurę i na każdym urządzeniu mam swój wypracowany słownik. Jest szybka, ladnie wygląda i można pisać hybrydowo czyli maziac i normalnie wklepywac
  • Odpowiedz
@xbonio: A co to za różnica obecnie ile wiadomości wysyłasz, jak te wiadomości są potem sklejane, a w zdecydowanej większości taryf smsy są za darmo.
  • Odpowiedz
@xbonio: w aplikacjach od SMS są opcje, że wpisujesz z polskimi, a wysyła się bez. A jak lubisz standardową to chyba nic nie zrobisz. Można w swiftkey ominąć uzupełnianie słownika na dwa sposoby. Pierwszy to nie ściągać języka polskiego i innego. Uczysz klawiaturę od zera pisania i powinno wstawiać potem bez ogonkow. Drugi sposób to zmiana działania spacji. Zmieniasz z wstawiania poprawionego wyrazu na samą spacje i zostaje to co pierwotnie
  • Odpowiedz