Wpis z mikrobloga

#ecpu Albo trafiłem na tych oszołomów albo i nie. Siedzę ostatnio w nocy na 6obcy i standardowo km wiek pisze mi, że K 14. To myślę urządzę prowokacje pisze, że chce mi sie lać czy chce zobaczyć. Mówię podawaj snapa, a ta mi wyskakuje ze snapem "organyscigania" haha i, że ecpu z tej strony i wpadną do mnie porozmawiać. Mam już ubierać kominiarkę na live'a? :(
  • 11
  • Odpowiedz
  • 1
@mich-x: jeszcze zapytałem kulturalnie co tu robi skoro czat jest od 18 lat, a poniżej za zgodą rodziców. To dostałem odpowiedź, że i tak mnie dojadą. Zbroić się? :o
  • Odpowiedz
  • 0
@programista3k: No tak, ale zauważ, że czasami wbijają typowi na chatę. Czyli co gość jest tak tepy, że po Facebooku gościa znajdują przecież nie mają wglądu do IP i danych od operatora to nie policja. No chyba, że mają jakieś układziki...
  • Odpowiedz
  • 4
@programista3k: racja 90% jest w jakimś stopniu uposledzonych. Najbardziej rozbawiło mnie to, że napisałem im na Facebooku ile paragrafów zlamali w trakcie interwencji. Zbanowali mnie po minucie. Tam nie ma żadnego posta, który krytykuje ich działalność :)
  • Odpowiedz
  • 1
@programista3k: sposobów jest dużo, ale nie wiem czy jest sens. Ogólnie nie wiem co policja robi przy tych interwencjach, bo to śmiech na sali. Jeden policjant nie wyraził zgody na publikowanie wizerunku i głosu, a i tak jego głos na nagraniu jest. Pewnie nawet o tym nie wie. Już nie wspomnę o tym że pozwalają na nagrywanie chorych ludzi...
  • Odpowiedz
  • 1
@programista3k: możliwe. Dlatego wyszukują specjalnie takich typów żeby ich nikt nie pozwał. Przecież za te akcje to paragrafami można z rękawa sypać. Aż dziw bierze, że jeszcze im to uchodzi na sucho.
  • Odpowiedz