Aktywne Wpisy
Kacaniec +17
Dejcie mi jakiegoś plusa albo słówko na otuchę, bo od godziny siedzę przed stroną internetową i od umówienia się na wizytę do psychologa celem zdiagnozowania mnie dzieli mnie jedno kliknięcie, a ja mam blokadę w głowie. xD
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
#ukraina
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Bardzo uogólniasz, chociaż narracja którą przytaczasz powyżej ma rzeczywiście miejsce na realnej scenie wojny, ja osobiście czekam na rozpoczęcie kontrofensywy.
Nikt nie wie jak wygląda obecnie produkcja sprzętu wojennego przez Rosjan, to jest jeden wielki znak zapytania, ale rzeczywiście narracja strony Ukraińskiej jest co najmniej dziwna, skoro kacapy już nic nie mają, są w stanie produkować kilkadziesiąt (wczoraj czytałem artykuł na ten temat) rakiet kindżał na miesiąc, z drugiej
@FlameLand99: Nikt ślepo nie wierzy w żadną narrację, tworzysz sobie chochoła z którym próbujesz walczyć.
Komentarz usunięty przez autora
To Ukraińcy właśnie podpisywaliby rozejm z chińczykami, dzieląc Rosję na pół:p
@FlameLand99: usuń konto ruska onuco
Wy mówicie w ogóle kiedyś jakias prawdę?
Weź się bardziej postaraj, bo niedługo będziemy oglądać jak cię ukry pod Bachmutem złomują xd
To nie jest StarCraft gdzie nagle zjeżdża lepszy
@FlameLand99: i gdzie tu masz tysiące czołgów xd
Chłopie, daruj sobie