Wpis z mikrobloga

@gocha_34 może dlatego że nie umiesz prezentować dań. To nie wygląda jak szparagi tylko jak mac and cheese z czymś zielonym.
W szparagach najładniejsza jest główka. I to je powinno być widać.
Naczynie za małe i nie praktyczne. Gdyby to bylo na talerzu z ładnie zaprezentowanymi szapragami to byłoby o czym rozmawiać
  • Odpowiedz
@gocha_34 nie bardzo bo to makaron ze szparagami, dużo makaronu mało szparagów, a nie szparagi. W risotto z jakimś mięsnym dodatkiem taka po prostu masa by przeszła, ale nie w paście. Za to ładna łyżka. Nie wiem dlaczego łyżka, ale ładna.
  • Odpowiedz
@gocha_34 na pierwszy raz to lepiej w całości z jajkiem w koszulce lub sadzonym z płynnym żółtkiem i boczkiem na śniadanie. Tylko odrywasz twardy koniec i gotujesz pare minut w wodzie z mlekiem, solą i cukrem. Albo krem z całymi główkami i grzankami.
  • Odpowiedz