Aktywne Wpisy

Hug0Stiglitz +20
Tak mnie wciągnął serial The Expanse (genialny!!), że powoli kompletowałem całą serię. Dzisiaj na półeczce pojawił się ostatni tomik.
Jak oceniam całą serię The Expanse? Momentami wręcz porywajaca i brawurowa, niestety miewa słabsze momenty - a wręcz słabsze tomy.
Niemniej to solidna pozycja, bawiłem się doskonale - mocne 8/10.
#czytajzwykopem #ksiazki #scifi #seriale
Jak oceniam całą serię The Expanse? Momentami wręcz porywajaca i brawurowa, niestety miewa słabsze momenty - a wręcz słabsze tomy.
Niemniej to solidna pozycja, bawiłem się doskonale - mocne 8/10.
#czytajzwykopem #ksiazki #scifi #seriale

źródło: IMG_2142
Pobierz
JamesJoyce +2
#programista15k #programowanie #pracait #zdrowiepsychiczne #depresja
Kiedyś, z rok temu na spotkaniu z ludźmi z firmy 2 osoby powiedziały mi, że regularnie lecą na benzo przez pracę. Że mają bezsenność, brak poczucia sensu i lęk, którego nie potrafią wyjaśnić. Boją się nawet, jak pracują zdanie o wystarczy usiąść przed kompem. Jak częste jest to waszym zdaniem? I co powoduje takie problemy?
Kiedyś, z rok temu na spotkaniu z ludźmi z firmy 2 osoby powiedziały mi, że regularnie lecą na benzo przez pracę. Że mają bezsenność, brak poczucia sensu i lęk, którego nie potrafią wyjaśnić. Boją się nawet, jak pracują zdanie o wystarczy usiąść przed kompem. Jak częste jest to waszym zdaniem? I co powoduje takie problemy?
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/ukraina-moze-stac-sie-europejska-strefa-gazy-komentarz/bllys2k,79cfc278
#ukraina #wojna
---->zobacz jak
A Wyrwała i jego ukierunkowane artykuły zna każdy kto śledzi wojne, już nie raz się skompromitował.
źródło: Screenshot_2023-05-16-22-53-09-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
Pobierz@JohnCasey: Gość jeździ po Ukrainie od początku wojny i od początku wojny pisze na okrętkę jedno i to samo "sytuacja jest trudna, jest źle, będzie gorzej, a nawet jakby było lepiej, to i tak nic nie da; ciemno, zimno, pada deszcz, wszyscy umrzemy". To już Gruwer jest mniej monotematyczny w swoich wpisach.
drama---> kliknięcia-----> pieniądze z reklam
Przeczytaj jeszcze raz temat, zamiast pisać komentarze pozbawione argumentacji.
W takiej sytuacji dba się o cywili i z--------a się jak najprędzej do stołu negocjować pokój. Jak w ogóle kraj rozciągający się na 1/3 globu miał niby przegrać z taką Ukrainą? Wy tu ostro z