Wpis z mikrobloga

@SlepyBazant: No bo ta dziewczynka jest ciężko chora i facet chciał by tucznik ze swoimi zasięgami mu pomógł albo zrobił live z nim, ale tucznikowi się przypomniało że już kiedyś robił live charytatywny i ukradł całe zebrane pieniądze i że ludzie nie dadzą się nabrać na to samo by wpłacać większy hajs, a po 2 tucznik obiecał tatuaż dla łysiczity i nie ma zamiaru dzielić się hajsem z kimś. To tak
@skun6969: Nope. Chociaż nie do końca nope. Kwestia tej dziewczyny jest przez ojca reprezentowana nie jako pomoc, a informacja. Ta dziewczyna umiera na nieuleczalną chorobę której nazwy trudno wymówić (jest po prostu trudna, ale prawdziwa). I jego misją jest mówienie o tym, na co choruje to dziecko. Świadomość. Tyle i aż tyle.
Mówił że usunie konto po tym jak umrze, nijako ucinając spekulacje co do kręcenia fejmu na chorym dziecku,

Mimo
@Anonion: pomocą może być też nagłaśnianie takich spraw. Ale ogólnie trochę mam sceptyczny stosunek do tego ojca. Nie podoba mi się to, jak rozmawia na live, a w tle nieogarniające dziecko. Na dodatek jakiś hajs mu dzięki temu wpada. Ale wczoraj myślałam, że jebne, jak ten stary się żegnał i na pożegnanie pokazał to dziecko, a magical do niej „uśmiech” xDDDD