Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +807
Wielkie ROZDAJO nudesków #kleboldswaifu. Plusik = losowy materiał z of. Zielonki dupa cicho.
Strach plusowac, ale wiem że wasza ciekawość wygra ( ͡º ͜ʖ͡º) #rozdajo
Strach plusowac, ale wiem że wasza ciekawość wygra ( ͡º ͜ʖ͡º) #rozdajo
CePeK +5
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem
Pytanie do osób, które niedawno wykańczały wnętrze, takie są aktualnie stawki za samą robociznę (Poznań), czy tu jednak wykonawca zaszalał?
Zakładam, że część materiałów jak np. farby są w cenie, ale i tak wydaje się dość sporo.
Mieszkanie 80m2 (ale niestandardowa wysokość 3m), wychodzi jakieś 1150zł/m2 za same prace, bez materiałów oraz bez zmian w instalacji elektrycznej (to będę musiał osobno ogarnąć).
Pytanie do osób, które niedawno wykańczały wnętrze, takie są aktualnie stawki za samą robociznę (Poznań), czy tu jednak wykonawca zaszalał?
Zakładam, że część materiałów jak np. farby są w cenie, ale i tak wydaje się dość sporo.
Mieszkanie 80m2 (ale niestandardowa wysokość 3m), wychodzi jakieś 1150zł/m2 za same prace, bez materiałów oraz bez zmian w instalacji elektrycznej (to będę musiał osobno ogarnąć).
Tak czy inaczej minister powinien stracić stanowisko.
#wojsko #wojna #ukraina #bekazpisu #polityka
@LittleOpa: Brak wzmianki oznacza że też nic nie wiedział w grudniu. To oczywista konkluzja tego tekstu.
@dziacha: Powinni zostać poinformowani wszyscy z ustalonego wcześniej, przyjętego w zarządzeniach wykonawczych rozdzielnika. Nie ma znaczenia kto dostanie info pierwszy a kto drugi. Oczywiście info w formie pisemnej, jak zawsze w wojsku, gdzie nawet jak majtki pobierasz to kwit podpisujesz.
@Thorkill: No ja ostatni akapit bym inaczej interpretował