Wpis z mikrobloga

Wytłumaczcie mi jak to jest. Jesteś dorosłym chłopem, ponad 25 lat na liczniku, a ty dalej grasz w gierki, używasz swojego nicka z cs’a i wyzywasz randomów internecie XD Oczywiście teraz to kariera, bo strimy i te sprawy, ale jak to świadczy o dojrzałości? Przecież takie rzeczy robiło się na przełomie podstawówki i gimnazjum, i już wtedy nie było to śmieszne, raczej żałosne i świadczyło o naszym dziecięcym upośledzeniu umysłowym. I człowiek z tego wyrastał jak szedł do szkoły średniej. Panie, ale teraz to jest satyra, żartowanie z wszystkiego, potężny comedy content. My nie jesteśmy woke, śmiejemy się ze wszystkiego, kontrowersyjne żarty, iks de. Śmiechu warte.
#famemma
  • 8
  • Odpowiedz
@Walimbrachol: Tutaj nawet nie chodzi oto, że boomerstwo. Ogólnie ludzie u nas w kraju mają często jakieś dziwne postrzeganie odnośnie dorosłości pokroju, że każdy musi dorośle wyglądać i się zachowywać w jeden określony sposób. Moim zdaniem to też jest humor, ale trzeba umieć nim operować a to co robią ogólnie streamerzy to trochę plucie w psyk widzom i tu nie chodzi nawet o Dżinolda
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: Nie było moim zamysłem tworzyć jakiś ram dorosłości, że trzeba chodzicie pod krawatem i takie tam. Ja po prostu w takich streamach, czy to u Bandury i Dzinolda czy innych chłopów, nie dostrzegam tego humoru, bo nie widzę tam intencji do żartowania. Na streamach wyglada to jak naturalny styl bycia - jest duża widownia, nie jest się w realu, wreszcie jesteś kozak, więc można wyzywać matki, ojców czy rodzeństwo.
  • Odpowiedz