Aktywne Wpisy
Runaway28 +11
#przegryw wiem że to niepopularne na tagu jednak szkoda mi różowego paska na swój sposóbm mianowicie piszę o Lunie co odpadła już z eurowizji. Mimo tego że jest femoidem naczytałem się masę negatywnych komentarzy na temat jej wygladu. Nawet w jej wypadku byciem różową nie chroni jej przed ostracyzmem społecznym, nie licząć spermiarzy co by roochali co kolwiek co ma otwór między nogami. Ciekawe co to by było gdyby była chuopem...( ͡
Stara płyta zdechła :( ale dziś przyszły nowe części :))) w prawdzie 2x mniej rdzyniuff ale 25% więcej wydajności :)
pijcie ze mną kompot ( ͡º ͜ʖ͡º)
Widzę tam Ryzena 7, 8 rdzeniowego, to co Ty wcześniej miałeś?
BTW: Czemu nie B550?
czemu nie b550 ? jakoś tak wyszlo. kupowałem budżetowe podzespoły
@Zgrywajac_twardziela: nie dla niszy i nie dla pasjonatów, ani nie dla specyficznych warunków, tylko zwyczajnie: do pracy. Na grach świat się nie kończy ( ͡° ͜ʖ ͡°) dodatkowo zauważ, że na linkowanym filmie wykorzystano pierwszą generację TR. Gdyby wziąć najnowsze modele, Ryzeny zmiecie z planszy.
https://www.cpubenchmark.net/compare/3869vs4770vs4767vs4768vs4764/AMD-Ryzen-7-5800X-vs-AMD-Ryzen-Threadripper-PRO-5945WX-vs-AMD-Ryzen-Threadripper-PRO-5955WX-vs-AMD-Ryzen-Threadripper-PRO-5965WX-vs-AMD-Ryzen-Threadripper-PRO-5995WX
Do pracy w specyficznym oprogramowaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Większości pracowników w IT w zupełności wystarczy "piątka" czy "siódemka", TR mało kto kupuje przecież, bo w typowych zastosowaniach zwykły Ryzen wystarczająco sobie radzi przecież. Mocy TR