Wpis z mikrobloga

hej pozytywni wariaci z tagu #meble
znacie/używacie może sofę z funkcją spania, która rzeczywiście się do spania nadaje? Dla człowieka przyzwyczajonego do lateksowego materaca na stelażu?
Szukam czegoś do spania codziennego ale to tak naprawdę dobrego, codziennego.
Najlepiej byłoby na materacu, wiadomo. Ale jak przymierzyłem się do materaca z Klera w stelażu chyba włoskim to materac strasznie miękki + stelaż też - na co dzień się to nie nadaje.
Pomyślałem więc, że może taka sofa zwykła, rozkładana i do tego może wynalazek co się nazywa "materac nawierzchniowy" - ale z tego jeszcze nigdy nie korzystałem.
Raczej nie te sofy wysuwane, bo tam jest inna twardość na nogach, inna na środku i inna na głowie + skos na głowie (a ja śpię na brzuchu).
Ja wiem, że po prostu łóżko rozwiązałoby moje problemy, ale jest to w pokoju - biurze i bardzo niszczyłoby estetykę.
ktoś coś?
#lozka #materace
niegwynebleid - hej pozytywni wariaci z tagu #meble 
znacie/używacie może sofę z funk...

źródło: sopa

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
Ja wiem, że po prostu łóżko rozwiązałoby moje problemy, ale jest to w pokoju - biurze i bardzo niszczyłoby estetykę.

@niegwynebleid: Może jakieś łóżko które nie wygląda jak "typowe łóżko" (np. Ikea Fyresdal 204.243.62 albo Ikea Hemnes 103.326.74).
Na stelażu są też oparte rozkładane fotele (np. Ikea Lycksele Håvet 193.869.88 albo Ikea Kivik 894.702.43).
  • Odpowiedz