Aktywne Wpisy
piotrow +163
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
znacie/używacie może sofę z funkcją spania, która rzeczywiście się do spania nadaje? Dla człowieka przyzwyczajonego do lateksowego materaca na stelażu?
Szukam czegoś do spania codziennego ale to tak naprawdę dobrego, codziennego.
Najlepiej byłoby na materacu, wiadomo. Ale jak przymierzyłem się do materaca z Klera w stelażu chyba włoskim to materac strasznie miękki + stelaż też - na co dzień się to nie nadaje.
Pomyślałem więc, że może taka sofa zwykła, rozkładana i do tego może wynalazek co się nazywa "materac nawierzchniowy" - ale z tego jeszcze nigdy nie korzystałem.
Raczej nie te sofy wysuwane, bo tam jest inna twardość na nogach, inna na środku i inna na głowie + skos na głowie (a ja śpię na brzuchu).
Ja wiem, że po prostu łóżko rozwiązałoby moje problemy, ale jest to w pokoju - biurze i bardzo niszczyłoby estetykę.
ktoś coś?
#lozka #materace
@niegwynebleid: Może jakieś łóżko które nie wygląda jak "typowe łóżko" (np. Ikea Fyresdal 204.243.62 albo Ikea Hemnes 103.326.74).
Na stelażu są też oparte rozkładane fotele (np. Ikea Lycksele Håvet 193.869.88 albo Ikea Kivik 894.702.43).