Aktywne Wpisy
karetpoker +5
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1269
#przegryw
cyk...pora na Csa
Ja bym miał mega dużą blokadę gdybym miał świadomość że tyle kasy zostało utopione w to studiowanie i ta magisterka musi być ideolo, ale by mi się odpalił perfekcjonizm o Jezu, nic bym chyba nie napisał, paraliż totalny
czyli oski
@77023 h
@77023: bogaci rodzice... ok oski
@Big_Fomo: Wyższe wykształcenie nie jest obowiązkowe. Może jednak ten kierunek nie jest dla niego? Potem przychodzi ktoś z dyplomem do pierwszej pracy i nie wiadomo czego się po nim spodziewać.