Wpis z mikrobloga

Trzymajcie mnie, bo nie wyrobie. Matka mi ciśnienia robi, bo młodszy magisterki do dzisiaj nie obronił, więc wbiłem mu pod jego nieobecność na kompa, a on po roku ma napisany tylko wstęp
#przegryw
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@77023 jak po roku tylko wstęp, to faktycznie kiepsko. No chyba, że nie wie o czym za bardzo pisze, ale to wtedy już mógłby komuś zlecić to pisanie i za ten czas do roboty pójść.
  • Odpowiedz
@77023: najwidoczniej potrzebuje pomocy. Mialem ten sam problem...pisanie pracy zajelo mi z 2 lata...Pomoz mu, albo ogarnij kogos kto mu pomoze napisac albo napisze za niego.
  • Odpowiedz
  • 13
@PanRam: tym bardziej że prywatna uczelnia i rodzice bulą 3k za semestr i już trzeba było opłacić 2 nadprogramowe semestry. A temat zna, jest to z dziedziny, którą sie interesuje, więc kwestia braku wiedzy odpada.
  • Odpowiedz
@77023: O #!$%@?, to faktycznie nie za ciekawie, na publicznej za darmo to jeszcze tam #!$%@?
Ja bym miał mega dużą blokadę gdybym miał świadomość że tyle kasy zostało utopione w to studiowanie i ta magisterka musi być ideolo, ale by mi się odpalił perfekcjonizm o Jezu, nic bym chyba nie napisał, paraliż totalny
  • Odpowiedz
@77023: to dobra wiadomość. Wstęp pisze się często po napisaniu części zasadniczej. Może po prostu reszta była w innym folderze na dysku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@77023: TO może z nim porozmawiajcie? Zapytajcie czemu na problem ze skupieniem? Może ma adhd ciągle nie wykryte? Pisanie magisterki jest bardzo trudne WŁAŚNIE DLATEGO ŻE NIE MOŻNA SIĘ ZABRAĆ. Ja pisałem 2 lata.
  • Odpowiedz
napisze za niego

@Big_Fomo: Wyższe wykształcenie nie jest obowiązkowe. Może jednak ten kierunek nie jest dla niego? Potem przychodzi ktoś z dyplomem do pierwszej pracy i nie wiadomo czego się po nim spodziewać.
  • Odpowiedz