Aktywne Wpisy

Burczan +89

wykop +23
Dzień dobry, Wykop (ツ)
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-

Żeby doprecyzować to chodzi mi o internet udostępniany poprzez hotspota w telefonie. Normalnie korzystam ze światłowodu, ale potrzebuję czegoś do awaryjnych zastosowań.
#internet #telefony
Mam dokładnie te same doświadczenia. Z tym ze u mnie plus wypadał super, ale musiałem zrezygnować bo ich wifi calling nie obsługuje IPhone. A mam mieszkanie w takim miejscu ze bez tego żadna sieć nie daje rady. Chociaż plus jako jedyny coś tam łapał. Zastanawiam się czy przesiadka teraz z Orange który wypada fatalnie - na t mobile zrobi robotę.
@3RRR nie do końca tak jest z tym zasięgiem. W Orange na papierze zasięg jest (sprawdzając z mapą btsów) a w praktyce internet nie działa stabilnie (gubi pakiety, długo się ładuje). W Orange też zdarzało mi się mieć zasięg wg telefonu i oznaczenie LTE, ale nie mogłem załadować żadnej strony WWW. W Plus używając z tym samym telefonem mi się to nie zdarzało.