Aktywne Wpisy

bruhmomentow +130
hihi kotki :333

Tywin_Lannister +10
Jakie są wasze najbardziej nostalgiczne perfumy z ery zanim wylądowaliście na tagu i jeszcze byliście w miarę normalnymi ludźmi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie chyba CK Shock. Mój signature zapach biedaka (200 ml dało się kupić poniżej stówki) z lat licealno-maturalnych 2013-2015. Było ostro „dopsikiwane” na przerwach między lekcjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy #perfumybiedaka
Dla mnie chyba CK Shock. Mój signature zapach biedaka (200 ml dało się kupić poniżej stówki) z lat licealno-maturalnych 2013-2015. Było ostro „dopsikiwane” na przerwach między lekcjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy #perfumybiedaka

Od razu odsyłam każdego kto też dostał podobną wiadomość do artykułu niebezpiecznika który opisuje że jest to najprawdopodbniej psyops ruskich onuc.
https://niebezpiecznik.pl/post/uwaga-na-kampanie-dezinformacji-podszywajaca-sie-pod-mon/
#mon #rosja #wojskopolskie #wojsko #mobilizacja #fakenews
czy jesteście w wieku poborowym? jeśli tak, to ruscy mają skądś wasze dane. razem możecie wykminić skąd
Możliwe, że z wycieku z FB, jakiś czas temu wyciekły dane jak nr telefonu, imię, nazwisko, miejscowość itd.. Mój nie wyciekł, więc też nie dostałem.