Aktywne Wpisy
zonobijca +442
- w 1989 obaliliśmy w Polsce komunizm
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
mackbig +664
I tak największa beka z tego gościa. MKOL dodał 37 konkurencji z pływania, żeby USA nabijało medale a potem mówią, że to najlepszy sportowiec w historii xD Ciekawe jak jakiś koszykarz czy tenisista miałby z tym wygrać? By musieli dawać medal za każdy set i i tak nie wiem czy miałby tyle samo szans. Pływacy to najbardziej przereklamowani medaliści.
#paryz2024 #olimpiada
#paryz2024 #olimpiada
Zastanawiam się czy nie ma jakichś gigantycznych kolizji od sąsiadów na 2.4 albo któreś z urządzeń w mojej sieci nie spamuje ruchem.
Potrzebuję jakieś podstawowe wprowadzenie jak sprawdzić co mi największy ruch na sieci generuje i ew. na tyle na ile to możliwe to sprawdzić czy nie ma wielu kolizji na kanale (chociaż kanał i tak mam automatycznie dobierany, nie zmieniałem).
Do dyspozycji mam laptopy, kompa po lan/z zewnętrzną kartą sieciową od alfy, każdy współczesny system operacyjny i trochę innych urządzeń.
Podejrzewam, że pewnie trzeba będzie postawić jakiegoś prowizorycznego DNSa na linuxie i tam zobaczyć który mac ile żądań wysyła, ale to tylko domysł - nie jestem sieciowcem.
Pomysły? Porady?
#siecikomputerowe #siecdomowa #internet #lan #komputery