Wpis z mikrobloga

@Prokrastyn no strefa czasowa zawsze komuś nie będzie pasować. Kibice z Ameryki Południowej zazwyczaj mają gorzej niż ci z Europy jeżeli chodzi o strefę czasową, więc raz na parę mundiali niech sobie mają lepiej. Zresztą jak był mundial w Brazylii jakiejś tragedii nie było. Natomiast teraz mundial będzie w Ameryce Północnej, więc kolejny pewnie będzie w Europie
  • Odpowiedz
@ekjrwhrkjew Szanuję, że nie jesteś egoistą i myślisz o innych, czego sam o sobie nie mogę powiedzieć:) ale tak sobie właśnie przypomniałem, że podczas mundialu w Brazylii i pamiętnego meczu Brazylii z Niemcami siedziałem ze znajomymi w pubie i na pewno było już ciemno, więc może faktycznie godzinowo to źle nie wyglądało
  • Odpowiedz
@Prokrastyn Kto jak kto ale Ameryka Południowa piłkę kocha, tylko są biedni. Nie mam problemu z tym żeby raz na kilkanaście lat dostali mundial. W Brazylii mecze grupowe miałeś 18, 21, 24, faza pucharowa 18, 22. Także te mecz o 24 były tylko w takich niestandrowych godzinach. Teraz będzie więcej drużyn wiec będzie trudno to upchnąć, ale najważniejsze mecze grupowe plus faza pucharowa, będzie i tak ułożona żeby w Europie można sobie
  • Odpowiedz